maanantai 28. kesäkuuta 2010

lomalla


Aktiivinen blogitoiminta saattaa himppasesti kärsiä kesästä & rakennuksella hillumisesta ja postaustahti voi heinäkuussa olla vähän hiljaisempaa. Syksylläkään ei välttämättä helpota, kun Aniliinin työt alkaa elokuun alussa. Tai voi olla, että helpottaakin!

Tirppanen sai Kummeilta ja Serkkupojilta huisinhienoja tuliaisia Ranskanmaalta! Auton kyytiin päässyt Sophie on astetta haastavampi & vähän vanhemmalle pörisijälle tarkoitettu versio nyt käytössä olevasta pureskelukirahvista. Myös ranskalaiset kesähepeneet pääsevät taatusti käyttöön tulevina hellepäivinä.

Puuhat raksalla ovat jatkuneet ja työntäyteinen, lämmin maalauspäivä jälleen takana. Maalauksesta kärsinyt käsi vaatii sipaisun tiikerisalvaa toimiakseen myös huomenna & päivän kiltisti Kummitädin luona hoidossa ollut Pikkupimu kirkuu vanhemmiltaan jatkuvaa huomiota. Huomenna kirmataan torille hakemaan uusia pottuja ja mies on alustavasti luvannut perheen kesken yhteisen Helsinki-päivän loppuviikosta. Kyllä tämä paikotellen tuntuu (osittain) ihan "lomaltakin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti