lauantai 5. kesäkuuta 2010

kiljukaula


Meidän pirpana on alkanut kiljua. Ei mitään itkuraivarikirkumista, vaan korvia vihlovaa kirkumista sanan varsinaisessa merkityksessä ja ennen kaikkea pirpanan omaksi iloksi - mähän osaan tehdä tällasta kivaa ääntä hei ihan itte! Luulis ottavan tipusenkin korviin, kun meinaan vanhempien korvat alkaa soida ihan justiinsa kohta.

Ei siis tosiaankaan mitään söpöä vauvamaista pörinää ja jokeltelua, vaan kiljumista. Kohtalotovereita?

Ja terkut seinänaapureille!

9 kommenttia:

 1. kirjoitin vahingossa isäni tunnuksilla :D. Horo-minä!

  Niin.. Söpöä! Tunnustaudun kohtalotoveriksi. Meilläkin kiljutaan; yhdessä ja yksinään ilon merkiksi. Korkealta ja kovaa!

  VastaaPoista
 2. Hehehe... ehdin jo innostua, että blogiahan seuraa (oman miehen lisäksi) joku mieslukijakin :)

  Onpa mukava kuulla, että kohtalotovereita löytyy muitakin!

  VastaaPoista
 3. Kohtalotoveri ilmoittautuu, kiljumistaito käytössä jo kohta 2 vuotta...ja joka kerta vihloo päässä yhtä lujaa...

  VastaaPoista
 4. Meillä oli myös kiljmis vaihe, sitten se vaihtui joksikin aikaa pärisyttelyyn (mikä oli huomattavasti mukavempaa). Ja nyt taas kiljutaan kovaa ja korkealta varsinkin silloin kun vähän innostutaan jostakin.

  VastaaPoista
 5. Kaikki (ihan kaikki) kommunikointi viime päivinä on tapahtunut kiljuen, joten päristely otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! Aluksi tuntui selvästikin johtuvan kyllästymisestä, mutta nyt vaikka kuinka viihdyttää (tanssii, laulaa, ilveilee, pelleilee)... ehei...

  VastaaPoista
 6. Voi miten riemastuttava kuva tuo kiljuja! Tulin ihan hyvälle mielelle siitä. Heh: meillä on sama Marimekko-kulho, sama radio ja verhotkin oli samat mutta lahjoitin ne juuri sukulaiselle.

  VastaaPoista
 7. Pikku-Okon isukki käy ainakin välillä lueskelemassa sivuja. Täällä vielä odotellaan, että pikkumies alkaisi seurustella ja äännellä enemmän.

  VastaaPoista
 8. Meidän tytsyllä oli kiljumiskokeiluja, muttei jatkuvaa kommunikointia silleen. Kaverin lapsella puolestaan kiljuminen oli kommunikointimuoto jonkun aikaa.

  VastaaPoista
 9. Meillä on kiljuttu tänään huomattavasti vähemmän kuin eilen ja edellispäivänä! Hiphei!

  VastaaPoista