tiistai 1. kesäkuuta 2010

kesäkuuYhä valoisammaksi muuttuneet aamut ovat tehneet tipusesta melkoisen aamuvirkun. Herätys tapahtuu poikkeuksetta klo 5:30 ja siihen perään syödään, jonka jälkeen aiemmin ollaan torkuttu vielä pieni tovi äidin & isin välissä. Juuei me haluta enää nukkua syömisen jälkeen!

5 kommenttia:

 1. Voi kun on taas kauniita kuvia! Ja jooh, nuo unijutut on kyllä täälläkin tuttuja! Olen vielä pakolla yrittänyt meillä niitä aamu-unia ruokailun ja vaipanvaihdon päälle, mutta joinakin aamuina ollaan oltu kahvinkeitossa jo klo 7 kun herätys on tapahtunut jo klo 5 jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Arkipäivisin on ihan ookoo, että ollaan aamusta hereillä kun pimu voi seurustella isänsä kanssa tämän aamupuuhissa ennen töihin menoa (jolloin äiti saa jäädä vielä vähäksi aikaa nukkumaan :) Mutta kun edes viikonloppuisin saisi nukkua vaikka tunninkin pidempään!

  VastaaPoista
 3. Tipunen sai siis markkinoilta jenkkikassin! Oujee! Samanlainen (ilman nimikylttiä) kun meidän Myyryläisen punainen jenkkikassi Turun raksamessuilta.:)

  PS. Terveisiä teidän tontilta! Olipa torppa jo korkealla!

  VastaaPoista
 4. Pitäähän nyt jokaisella pikkutytöllä jenkkikassi olla :) Aika vähän tavaraa sinne mahtuu, mutta ehkä ne tärkeimmät kuten kirahvi, kärpässieni ja kyklooppi.

  Mekin käytiin tekemässä tavanomainen päivätsekkaus tontilla tänään illalla! Messevän korkuinen talo meille tulossa :)

  VastaaPoista