keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

juhlahumuaJoko olette kyllästyneet länsinaapurissa piakkoin järjestettävien kuninkaallisten häiden järjestämisen uutisointiin & arvailuihin morsion hääpukuun liittyen? Ei haittaa! Tässä hääparia esittävät paperinuket, joilla voi nostattaa häähumua vielä lisää!

Mutta kyllä sellanen häiden kunniaksi Vickanista tehty kahvimuki olis niin siisti! Kahvikin maistuisi siitä varmasti paremmalta.

Kuvat:
www.yle.fi

6 kommenttia:

 1. Uusimmassa Koti ja Keittiössä oli juttua Tukholman must-osoitteista ja yhdessä kuvassa oli tuota hääkrääsää näkyvissä. Katsoin, että sellainen hääparin kuvalla varustettu tarjotin olisi aika upea:D Ja hei, aika uskaliasta esittää kruununprinsessaa ja sen tulevaa miestä alusvaatteisillaan:D

  VastaaPoista
 2. Älä kerro kenellekään, mutta täytyy myöntää että olen vähän hurahtanut näihin kuninkaallisiin häihin & siihen liittyviin kaikkin lisäosiin :) Tänään ilmestyy jälleen uusi osa prinsessatarinaa eräässä naistenlehdessä ja eilinen telkkarista tullut dokumentti on boksilla odottamassa..

  VastaaPoista
 3. Hitsi kun minä en muistanut katsoa sitä dokkaria eilen. Just kun aiheena olisi varmaan ollut ne lapset, jotka on paljon mielenkiintoisempia kuin ne vanhemmat (tai ne tytöt on, ei se poika ole yhtään kiinnostava). Noh, siitä varmaan tulee vielä joku osa.

  VastaaPoista
 4. Ei hitsi, mun olis pitänyt tuoda sulle victorian ja danielin kuvalla varustettu tiskirätti viimeiseltä Stokiksen reissulta. Siis aivan uskomatonta, mitä kaikkia tuotteita noihin kuninkaallisiin liittyen on kehitetty.

  Ehkä sä voit tilata kuninkaallisen tiskirätin vielä itsellesi...
  http://www.designtorget.se/designtorget/se/kop_hos_oss/?ew_0_cat_id=2421&ew_0_p_id=E0438F87-DA06-44DA-82EF-6F0FDD105AAE&product_category_id=72cc4e44-5dd3-4307-8c86-1e44569cfa8e&comment=G1003603&news=false&cat=Kökssaker&relSno=1003603

  m

  VastaaPoista
 5. Satutteko tietämään, näytetäänkö Viktorian häitä meillä Suomessa telkkarista? Muistan vieläkin, kuinka innoissani olin prinsessa Dianan häistä pikkutyttönä ja piirtelin kuvia siitä metrien mittaisesta laahuksesta ja laahuksen kantajista. Voisi tällä kertaa katsoa prinsessahäitä oman pikkutyttären kanssa. Prinsessat kun on parhaita pikkutyttöjenkin mielestä.

  VastaaPoista
 6. Juu, Yle lähettää häät ykkösellä suorana lähetyksenä klo 16:00 alkaen!

  VastaaPoista