lauantai 26. kesäkuuta 2010

juhannusta vol. 2


Juhannusaatto meni perinteisesti pilvisessä & sateisessa säässä, mutta grilliherkut maistuivat sitäkin paremmille sekä juhannussauna koivuntuoksuisine vihtoineen loivat todellisen Juhannustunnelman. Nyt olemme jälleen punkittomammalla alueella kotona kaupungissa, josta tuntuu kaikki muut kadonneen muualle.

Talonmaalauspuuhat painavat nyt päälle ihan tosissaan. Huomenna mennään porukalla seinää sutimaan - Pirpana pääsee Mummin hyvään huomaan siksi aikaa. Nähtäväksi jää, näyttääkö pikkupallero kieltä tai napsuttelee suullaan - miten ihmeessä nuo pienet ihmisenalut oppivatkin kaiken ihan muutamasta näyttökerrasta?

2 kommenttia:

  1. Tonttukin on päässyt mukaan tunnelmaan:) Hyvää maalausurakkaa! Onpa upeaa, että teidän taloprojekti on niin pitkällä, että jo maalaamishommissa olette!

    VastaaPoista
  2. Sama puutarhatonttu siellä pihalla urhoollisesti nökötti - oli pakko ottaa mukaan juhannustunnelmaan!!

    Meidän oma, kansainvälistä käsimerkkiä näyttävä tonttumme on joutunut valitettavasti varastoon - ehkä hipsin hakemaan sen parvekkeelle, ei kai Pikkupallero kuitenkaan noita käsillä tehtäviä juttuja vielä kuitenkaan niin helposti opi?

    VastaaPoista