torstai 20. toukokuuta 2010

yksi pieni elefantti
Olipa mukava päivä! Aniliini kohnasi Helsingin reissullansa kaikki tutut pikkuliikkeet läpi - ja voi että niitä hamosia Miun-liikkeessä!

Parasta päivässä oli kuitenkin lounas ystävän kanssa. Siitä olikin kulunut tovi kun viimeksi nähtiin - tuolloin Aniliinilla oli Pirpana mahassa ja ystävällä kaunis valkoinen mekko päällä. Olipa mukava nähdä & vaihtaa kuulumisia - ja vaikka Aniliinin puhetyyli olikin neljässä kuukaudessa saanut vahvan varsinaissuomalaisen vivahteen, tuntui kaikki olevan yhtä hyvin kuin aikaisemminkin. Nähdään pian uudelleen!

Pirpanan pehmolelukokoelma karttui tänään meille kotiutuneella norsulla, joka tilattiin Varpuselta. Pirpana oli päivähoidossa Kummitädin luona ja oli nukkunut puolentunnin pikatirsat kukkivan kirsikkapuun alla. Päivä on ollut selvästikin mitä hauskin, sillä pikkutipu on ollut pelkkää hymyä & kiltteyttä koko illan.

4 kommenttia:

 1. Päivänne oli takuulla ihana, kunnon kesäpäivä!

  VastaaPoista
 2. Ihan ehdottomasti! Vaihtelu virkistää niin äitiä kuin tytärtäkin :)

  VastaaPoista
 3. Huippujuttu! Ja tuollaisia ihania vapaapäiviä osaa arvostaa enemmän kun niitä on vähän harvemmin. Ja vielä eri maisemissa kuin yleensä - luksusta!

  VastaaPoista
 4. Lounastreffit oli kyllä ehdottomasti myös mun päivän kohokohta :) Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, ei kyllä yhtään uskoisi että monta kuukautta oli jo ehtinyt vierähtää viime tapaamisesta. Seuraava tapaaminen pitää kyllä järjestää huomattavasti nopeammin...!

  VastaaPoista