keskiviikko 26. toukokuuta 2010

tyttöjen kesken

Tänään ollaan oltu pikkumirkun kanssa koko päivä ihan kahdestaan kun miehellä oli työpäivän päätteeksi vielä iltaohjelmaa. Käytiin kyllä siskon luona ja Aniliini noukki maljakkoon uudet, tuoksuvat kielot. Kotimatkalla eläteltiin toiveita päikkäreille nukahtamisesta, mutta toisin kävi - pikkupimu huusi kurkku suorana & räkä poskella ja ainoastaan sylissähän ei itkettänyt. Onneksi kotimatka siskon luota ei ole pitkä, mutta kiukkuisen lapsen kanniskelua yhdistettynä vaunujen työntämiseen ei tahtoisi kuitenkaan ihan joka päiväiseksi harrastukseksi. Sokerina pohjalla eräs hyväntahtoinen täti ihmetteli vaunuissa kiljuvaa lasta ja tiesi neuvoa, että kyllä vaunuja heijaamalla se lapsi rauhoittuu. Nojuu.

Nyt on talo jälleen hiljentynyt. Onpa kuitenkin mukavaa, että ainakin osan päivästä taloudessa on kaksi aikuista.

10 kommenttia:

 1. Täällä on samanmoinen meininki ollut tänään, eli kiljumista,itkuu huutoo ollut enemmän kuin koskaan, mutta unirytmi meni sekaisin ja sen kyllä kuuli kaikki.

  VastaaPoista
 2. :D

  Tollaset viisikuiset pikkutermiitit tietää ihan taatusti jo paljon asioita, esimerkiksi sen, että nyt ollaan äipän kanssa kaksisteen ja ehkä se onkin vähän tylsää - taidanpa vähän kiljua :)

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan silloin noita tätejä riittää, kun niitä ei tarvittaisi! Välillä joutuu lähtemään kylästä itkevän tötterön kanssa tai kantamaan vappupäivänä väsymyksestä kiukkuisen ja kiljuvan 2-vuotiaan pois Ullikselta, kun tämä ei halua istua rattaissa, vaan juoksentelisi holtittomasti pitkin katuja.

  VastaaPoista
 4. Meillä auttoi tuohon huutoon vähän rattaisiin siirtyminen (meillä bugaboot, joissa kuppi-istuin, joten vaihdettiin vähän ennen 6kk-päivää). Oli nimittäin aikamoista huutoa loppuvaiheessa vaunujen käyttö. Onhan se toki tylsää, että siellä pitää selällään maata eikä näe kunnolla!:D
  Joo, ja mikään ei tunnu niin mukavalta siinä huutavaa lasta hyysätessä kuin jonkun itse 20+ vuotta sitten lapsiaan hoitaneen neuvot. Itsellä iski vähän hikeä päälle...

  VastaaPoista
 5. Mekin vaihdettiin muutama viikko sitten vaunuista kovakoppa pois ja nyt mennään perinteisillä rattailla. Täytyykin seuraavan kerran kokeilla nostaa typyä vähän enemmän istuma-asentoon kun kiukku iskee!

  VastaaPoista
 6. kIVA, LÖYSIN UUDEN BLOGIN!!!=)
  Ihana tuo naurisbody ja vauva tietenkin myös=)

  VastaaPoista
 7. Niin pä... katsos jotkut vanhemmat täidt luulee aina tietäväsnä kaiken kaiseta.. jep jep.. ihanaa viikonloppua sinne! Ensi viikolla nähdään! Terkuin Petra

  VastaaPoista
 8. Yritimpä kommentoida, mutta aloinpa tykätä sitten oikein kunnolla ennen sitä, liikaa nappuloita minulle.

  Kaunis tuo harmaa kaapisto tuossa M-kirajaimen alla, mistä moisen olet löytänyt?

  VastaaPoista
 9. Se on Ikean PS -kaappi, ostettu muutama vuosi sitten. En ole ihan varma, löytyykö sitä enää valikoimista, mutta aina kannattaa kysyä!

  VastaaPoista