tiistai 18. toukokuuta 2010

toinen koti
Muistatteko kun jokin aikaa sitten haaveilin nukkekodista? Sisko vinkkasi lähikirppiksellä myynnissä olevan juuri tuollainen vanha Lundby-nukkekoti, jota olen etsiskellyt (viime aikoina tosin hyvin passiivisesti). Pulitin nukkekodista kokonaiset viisi euroa - huikea löytö!

Kuten ehkä kuvista huomaatte, tämänhetkinen sisustus on ehkä vähän "liian" retro jopa Aniliinin makuun. Vaatii siis pientä tuunaamista + pitäähän kodissa kalusteitakin olla. Ensimmäinen huonekalutilauskin tulikin jo tehtyä - aloitetaan nyt vaikka noista Jean Prouven Standard Chair -tuoleista. Hiphei!

8 kommenttia:

 1. ihan samanmoista kattelin eilen, jopa samaa tapettia oli siinä kuin tuossa sun. hinta oli 25,00 egee.mä oon pitkään haaveillut nukkekodista ja ostin Fermin, mutta kohta meille kotiutuu Simple. mielenkiinnolla jään seurailemaan mitä saat aikaan kodista.

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluaisin - pitäisikö ostaa Okolle, heh. Tein joskus eka-tokaluokkalaisena itse nukkekodin, jonka rakentaminen oli hauskempaa kuin sillä leikkiminen. Suurella innolla valmistin sinne huonekalut ja kaikki ja huoneita oli kolmessa kerroksessa. Sen värkkääminen oli ihan huippua:)

  VastaaPoista
 3. Ihana, on niin tutut tapetit että... Täytyy ihan äiteeltä tarkistaa olisiko se jemmannut talteen meikäläisen aikanaan omistaman...

  - saana

  VastaaPoista
 4. Voi olla, että tästä nukkekohtiharrastuksesta tuleekin äidin juttu ja kun talo on kunnostettu & sisustettu valmiiksi, se onkin "koriste" :)

  VastaaPoista
 5. Hih..mulla taitaa olla vielä vanhempi :D ehta 70-lukulainen. Kunhan ehtis aloittaa senkin 'remontin' -sais veljen tussipiirustukset piiloon!

  VastaaPoista
 6. Aivan huippu löytö! Ja miten edullinen!!! :) Mun vanhan nukkekodin "jämät" pitäs vielä olla kans tallessa ja olen miettinyt myös sen remontoimista tytölleni. Kaikki vanhat kalusteet on tallessa kans ja ne olenkin jo roudannut tänne meille. :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin on ollut ihan samanlainen nukkekoti! Pitänee tehdä tutkimusmatka varastoon kyläillessäni vanhempien luona ensi viikolla... Ihanan nostalginen olo tuli :)

  VastaaPoista
 8. Voi ei! Taisit tartuttaa minuunkin nukkekotikuumeen! Täytyypä olla tarkkana kirpparilla, jos vaikka halvalla löytäisi. Uudet kun maksavat mansikoita ja ovat tyyliltään aivan jotain muuta kuin mitä minulla on mielessä.

  VastaaPoista