tiistai 11. toukokuuta 2010

pipojuttuja & nollakäyrääTänään käytiin Tipusen kanssa nelikuukautisneuvolassa - paikalla oli tällä kertaa myös lääkäri. Kehuivat valloittavaksi tytöksi, joka kasvaa ja kehittyy hienosti. Tipu pääsi vihdoin kasvussaan nollakäyrälle, kun aiemmin huitelehdittiin vähän pakkasella. Pääasia on, että Lintunen kasvaa tarpeeksi - täti neuvolassa suosittelikin jo lihatuotteiden maistattamista, kun soseiden kanssa on lähtenyt niin hyvin käyntiin. Suositushan taitaa olla 5 kuukautta, mikä itse asiassa muutaman viikon päästä täyteen jo tuleekin.

Postissa tullutta uutta pipoa kokeiltiin oitis ja hyvältä näyttää! Näitä pilvipipoja ja muita söpöjä myssyjä voi ostaa Meijun Myssypuodista. Aniliini suosittelee!

6 kommenttia:

 1. Onpa söpöläinen pipopää! Kiitos mainoksesta ;)

  VastaaPoista
 2. Yksi tyytyväinen asiakas ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno pipo! Ja hienosti kasvettu!

  VastaaPoista
 4. Ihana söpöliini! Ja hattukin on hieno :) Kannattaa aloittaa sitä lihapolitiikkaa. Meillä loppui jatkuva kitinä ja tissin tankkaus kun liha tuli kasvisten lisäksi ruokavalioon 4,5kk. Vaikka määrä on pieni niin silti. Ja sitten vielä puuroa niin kyllä kasvetaan kohisten ;)

  VastaaPoista
 5. Mä luulen kans, et meidän tyttö tulee yhä vaan tyytyväisemmäksi kun laitetaan lihaa soseiden joukkoon. Millä lihatuotteella teillä muuten aloitettiin?

  VastaaPoista