maanantai 3. toukokuuta 2010

maailman suosituin kirahvi



Tulivuorenpurkauksista & pienistä toimitusvaikeuksista huolimatta maailman suosituin & suloisin kirahvi nimeltä Sophie pääsi vihdoin perille ja pitihän sitä testata samantien. Tuollaista ääntä muut pöhkylelut eivät olekaan pitäneet! Ja onpa sitä mukava pureskella - yksi tyytyväinen asiakas ilmoittautuu!

Erityismaininnan saa verkkopalvelu (www.sophielagirafe.co.uk), josta Sophiemme tilattiin. Normaaliolosuhteissa kirahvi olisi saapunut perille jo muutamassa päivässä ja kokonaisuudessaan koko tilausprosessista tuli edullisempi ulkomailta tilatessa. Aniliini suosittelee!

5 kommenttia:

 1. Meidän pikkuinen sai myös tuon kirahvin. Tilasimme samalla Sophie-kylpylelun ja purulelun toisesta sarjasta. Toimitus oli kyllä nopeaa ja kauppa muutenkin luotettavanoloinen.

  VastaaPoista
 2. Oi ja asiakas näyttää teillä oikein tyytyväiseltä!

  VastaaPoista
 3. Meillä kävi vielä vähän "hassusti", että kun kirahvia ei alkanut kuulua kahteen viikkoon, pistin kyselyä putiikkiin ja laittoivat viime viikolla postissa tulemaan uuden.

  No, nyt meille on tulossa kohta toinenkin kirahvi, jonka olisin kyllä lähettänyt heille takaisin, mutta pyysivät sen antamaan lahjaksi jollekin toiselle vauvalle! No sehän sopii :) Hienoa & käytännöllistä palvelua!

  VastaaPoista
 4. Hei. Löysin juuri äsken ensimmäistä kertaa tänne blogiisi. Täällähän oli mukavaa luettevaa ja niin kauniisti otettuja kuvia.

  VastaaPoista