torstai 27. toukokuuta 2010

kuumaa kamaa

Kertokaahan blogiystävät, voiko Blogilistalle joutua tietämättään? Huomasin nimittäin statistiikassa sisääntulevaa liikennettä Blogilistalta ja hupsista: Aniliini löytyy sieltä vaikken ole blogiani koko paikkaan edes ilmoittanut.

Ihan kuuminta hottia ei Aniliini listan mukaan ole - tilaajia ja lukijoita löytyy peräti yksi! Mystinen listalleliittyminen on tapahtunut tällä viikolla tiistaina ja laitoinkin Blogilistalle kyselyä asiaan liittyen, mutta sitä ennen ei voi vain kuin ihmetellä.

7 kommenttia:

 1. Muistelen, että sinne voi liittää blogin lukijanakin... Mutten ole varma. Itse löysin oman blogini BlogLovin'ista hämmästyksekseni :D

  VastaaPoista
 2. Munkin blogi oli Bloglovin'issa tietämättäni :D Mut tosta blogilistasta en tiedä kyllä.

  VastaaPoista
 3. Aika erikoista! En ole mitenkään erityisen tahallani ollut lisäämättä blogiani kumpaakaan bloginlistaussivustoon, mutta tuntuu jotenkin hassulta että sen voi tehdä myös lukijana.

  VastaaPoista
 4. Kävin katsomassa blogilistan sivuja ja siellähän munkin blogi oli vaikka en sitä ole sinne ilmoittanut. Höh, mutta olkoon.

  VastaaPoista
 5. Huomasin, että blogisi oli liitetty listalle ihan samana päivänä kuin omanikin! Joku on tehnyt liittymisiä oikein urakalla :)

  VastaaPoista
 6. Mulla näyttää olevan ihan sama juttu. Pikku-Okon kuumuus oli sen mukaan 2°:D Vähän koleaa siis, heh.

  VastaaPoista
 7. Nyt Aniliini ei taas löydykään Blogilistalta! Jännittäväksi menee!

  VastaaPoista