sunnuntai 16. toukokuuta 2010

huh hellettä


Tipunen on viettänyt koko viikonlopun kutakuinkin oheisen kuvan mukaisessa varustuksessa. Peitto potkitaan yöllä pois päältä ja vaunuissa hiki tulee välittömästi. Päiväunia ollaan tuskin nukuttu, mutta onneksi yöunille maltetaan rauhoittua.

Pienestä univajeesta ja kuumaan tottumattomuudesta huolimatta Tipu jaksaa olla tapansa mukaan pirteä ja iloinen. Mitä se haittaa, jos nyt parit päikkärit jää väliin!

4 kommenttia:

 1. Ihana iloinen tipunen:) Täällä yksi ylipukeva äiti ilmoittautuu! Jospa minäkin uskaltaisin antaa lapsen olla vähän vähemmissä vaatteissa - lapsi ainakin tykkäisi. Myöskään hän ei ole oikein nukkunut kunnon päikkäreitä ja syyhän saattaa olla ihan vain tämä lämpöaalto ja asiaan väärin suhtautuva äiti.

  VastaaPoista
 2. Sama varustus meilläkin ollut useamman päivän :D
  Ja *nöhnöh* kuuluu usein eli vettä pitää saada.

  VastaaPoista
 3. Heippa, tuo pikkuinen on kasvanut hirmusti! Tuutehan käymään töissä ennen kesälomia? Sano jooooooo :) Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
 4. Tipunen tuntuu huomattavasti tyytyväisemmältä kun vaatetus vähenee :)

  Petra-tädille terkkuja meidän pikkupimulta, joka muistaa olla kotona aina kun on ruoka-aika! Pitääkin miettiä, jos saataisiin Tirppasen kanssa aikaiseksi päiväreissu sinne työpaikalle. Yksin ei oo vissiin tulemista? :)

  VastaaPoista