tiistai 13. huhtikuuta 2010

uusi perheenjäsen


Perheeseemme on tullut uusi jäsen, johon mies parhaillaan (kyllä, ulkona on jo pimeää) on ulkona tutustumassa (nukkuisi siellä jos kehtaisi). Toimituksen mukana tullut käyttöohjekirjanen on tuotu sisälle iltalukemiseksi, vaikka kyllähän nyt kaikki tietää miten autoa ajetaan.

Vertailu-valinta-päätös-tilaus -prosessi tapahtui tällä kertaa huomattavasti kivuttomammin kuin edellistä ajoneuvoa hankittaessa. Tällä kertaa ei myöskään lähdetä tekemään auton sisäänajoa Norjaan saakka. Pyöritään nyt näillä kulmilla ensalkuun.

Enää ei tarvitse miettiä, mahtuvatko kaikki tavarat mukaan. Nyt meillä on perheauto ja Ikean parkkipaikallakin voi auton parkata perheruutuun.

Kuva:
www.allposters.com

4 kommenttia:

 1. heh...meidän isi kävi tänään varaamassa meille uuden auton, se muuttaa meille vasta ensi viikolla. Viime viikolla käytiin ikeasta hakemassa pinnasänky ja ihmiset hieman kummasteli kun meidän pieneen kaksioviseen kotteroon meni 2 aikuista, vauva+turvakaukalo, pinnasänkypaketti ja kaksi isoa kassillista muita ostoksia.. onneksi matka kotiin kestää vain 10min.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä :D meille tuli uusi perheenjäsen viime elokuussa - naurettiin kun mein tyttö oli 4 kk ja koira (sellainen kissankokoinen) niin ostettiin sitten varmuuden varalta 7hengen auto :D No nyt mahtuu vaunut sisään ilman kasaanlaittamista ja tuotiinpa jopa pesukone+liesi autossa - takimmainen penkki vaan pois. Eläköön bensarosvot ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle autolle! Täälläkin odotellaan uutukaista saapuvaksi - menee vain vielä pitempi tovi.

  VastaaPoista
 4. Joissakin automalleissa toimitusaika on melkein yhtä pitkä kuin vauvojen! Edellistä autoa piti odotella useampi kuukausi, tämä yksilö saatiin kuulemma jotekin mahdutettua tuotantoprosessin väliin, joten auto toimitettiin meille nopeammin. Hyvä niin, sillä jo raksaprojektikin vaatii kapasiteettia autolta - puhumattakaan meidän ja pirpanan kaikkien tavaroiden kuljettaminen.

  VastaaPoista