sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

sunnuntai-iltaa!

Aurinkoinen & mielettömän kiva viikonloppu takana. Lauantainen tyttöjen ilta piti sisällään keilaamista, herkkujen syömistä, jutustelua monista mielenkiintoisista aiheista, paikallisbussilla ajamista... olipa kiva nähdä tyttöporukalla pitkästä aikaa. Otetaan pian uudelleen!

Syöttötuoli oli koottu eilisillan aikana käyttökuntoon ja odottelee nyt istujaa jonkin tovin pöydän päässä. Sillä aikaa sen pehmuste ainakin mätsää hienosti pöytäliinaan!

Huomenna Aniliini lähtee aamusta hoitamaan yhden työjutun ja lintusta viihdyttämään tulee Mummi. Loppuviikosta vietetäänkin Vappua! Pitääkin muistaa huomisella reissulla ostaa vapunajan perinteinen ilopilleri Julkku. Ja yrittää löytää varastosta pakattujen laatikoiden joukosta ne valkoiset lakit.

3 kommenttia:

  1. Kiva, että oli kiva viikonloppu :) ja tuo pöytäliina näyttää päivä päivältä paremmalta. Tosin meillä on tuo ruokailu sellaista nykyään ettei voi kuvitella mitään muuta kuin muovia :D tai sitten ei mitään..ei edes tabletti pöytäliinan päällä auta asiaa. pitäshän se joo se lakki jostain kaivaa esiin, ja dekoreerata T:n vaunut valmiiksi. Pitäähän se pallot ja serpentiinit viritellä tänäkin vuonna. Hauskaa työkeikkaa!

    VastaaPoista
  2. Minunkin piti kommentoida tuota pöytäliinaa, että se näyttää superhienolta! Viime kuun Hus&Hem -numerossa oli ensimmäisessä jutussa myös tuo (Svart och vitt i kaptensvilla) http://www.husohem.se/Nyheter/Innehall/

    VastaaPoista
  3. Luulenpa, että meilläkin siirrytään muovisiin pöytäliinoihin kutakuinkin samaan aikaan, kun tuo syöttötuoli pääsee aktiiviseen käyttöön :)

    VastaaPoista