keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

omaan sänkyynTirppasen elämässä tapahtuu tällä viikolla paljon uusia asioita. Päiväunia ollaan totuteltu omassa pinnasängyssä ja viime yönäkin siellä nukkui oikein tyytyväinen pikkutirppa. Joskushan omaan sänkyyn on siirryttävä ja ajateltiin kokeilla.

Olin tietenkin lueskellut nettikeskusteluja aiheeseen liittyen ja osittain kauhun sekaisin tuntein pikkupentua eilen illalla nukkumaan laitettiin. Yö meni kuitenkin tosi hyvin, muutaman kerran tuttia piti käydä nostamassa ja peittoa laittamassa päälle. Mies kuulemma nukkui yhtä hyvin kuin ennenkin, äidin uni oli kovin rikkonaista kun koko ajan mietti onko toisessa huonessa kaikki hyvin. Tästä on hyvä jatkaa!

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Sehän on sujunut hyvin!

  VastaaPoista
 2. Yllätyin itsekin, miten helposti omaan sänkyyn siirtyminen sitten kuitenkin sujui! Tietysti tässä voi tapahtua vielä vaikka mitä, mutta so far so good!

  VastaaPoista
 3. Hyvähyvä :) meilläkin siirryttiin perhepedistä omaan pinnasänkyyn aikoinaan suht' kivuttomasti. Samalla kun loppuivat yösyötöt. Uni paljon levollisempaa ja se lapsenkin oma rauha on paremmin taattu. Me ollaan kaikki kovia pyörimään, joten mieskin pääsi oikeasti rentoutumaan ja pyörimään - ei tarvinnut jäykkiksenä nukkua peläten välissä nukkuvaa lasta. Ei se haittaa jo vaimoa huitoo tai potkii :D samalla mitalla on kuulemma saanut takaisin!

  VastaaPoista
 4. Siitä se lähtee!
  Minä nukuin itse paljon paremmin kun vaavi nukkui meidän välissä. Kun poika sirtyi omaan sänkyyn äiti heräili koko ajan tarkistamaan että onko kaikki hyvin. Ihan turhaan, poika nukkuu yöt läpi ja itsekin olen pikkuhiljaa oppinut nukkumaan ilman pikkuista kainalossa. Meille tuo pinnasänkyyn sirtyminen oli äitille isompi järkytys kun lapselle :)

  VastaaPoista
 5. aj niin..hienot nuo taulut! Tapetti on kiva idea, meillä on samaa tapettia, saattaapa olla että kopioin ideasi ;)

  VastaaPoista
 6. Hanna: luulenpa, että tässä meidän tapauksessa on käynyt juuri noin! Yhteispeti on toiminut meillä oikein hyvin, mutta jossakin vaiheessa omaan sänkyyn siirtyminen on edessä joka tapauksessa. Saa nähdä, miten meidän oikein käy!

  Meillä oli tuota lumikide-tapettia edellisen asunnon keittiön seinällä! Pidän tapetista valtavasti - oli ihan pakko tehdä siitä taulu :)

  VastaaPoista
 7. RuusuLiisa: Ihan samaa mieltä - olen ihan varma, että jatkossa me kaikki kolme nukutaan paremmin (tai siis nythän jo 2/3 nukkuu :) Yhteispeti on muuten tosi kiva juttu, mutta aikansa kutakin.

  VastaaPoista