torstai 8. huhtikuuta 2010

ja puro sanoi puli puliJäät lähti pääsiäisenä niin kovalla rytinällä, että päästiin oikein ykkösuutiseksi televisiossa. Tällä kertaa kävimme itsekin kokemassa tuon huikean jäidenlähtöspektaakkelin paikan päällä ja meno oli kuin markkinoilla!

Edellä mainitun keväisen merkkipaalun lisäksi katujen puhdistustyö (ja siitä johtuva ikävä pöly kaikkialla) on myös varma kevään merkki. Vaunujen kanssa onkin nyt kivempi liikkua kylillä kun kotiin tullessa ei tarvitse olla putsaamassa vaunuja. Lämmintäkin alkaa olla jo useampia asteita, joka edelleen tekee lintusen pukemisen haasteelliseksi - pirpanamme vaikuttaa olevan aikamoinen kuumakalle ja kiukku iskee päälle välittömästi, jos tulee liian lämmin.

Tuon tänään Marimekon alennusmyynnistä löydetyn keväisen kassin kanssa tullaan tekemään vielä monet kivat shoppailureissut!

5 kommenttia:

 1. Kuumakallen kanssa onkin haasteellista. Tosin me suomalaiset äiskät puemme lapsemme ihan liian lämpimästi. Näin mulle kerrottiin lähtiessäni melkoisen hyvin puetun tytön kanssa kotiin viime keväänä. Ja plussa-asteita oli yli 10..meidän kuumakalle saa hepulit jo peitosta - ja sukista. Mitä vähemmin sen parempi ja syvempi unikin. Hieno veska!

  VastaaPoista
 2. Tajusin vihdoin siirtyä viime viikolla kuumasta lämpöpussista äitiyspakkauksen mukana tulleeseen makuupussiin. Onneksi kuitenkin kohta on jo niin lämmin, ettei tarvitse tuota ainaista pukemisrumbaa!

  VastaaPoista
 3. Hei, loistava tuo "tykkään" -nappi! Ja ihanaa, kevät on tosiaan täällä kaikkine pölyineen, mutta onneksi se pölyvaihe ei kauan kestä! Jos teillä on ongelma pikkuisen vaatteiden kanssa, täällä on ongelma ison vaatteiden kanssa: mietin, mihin ihmeen takkiin pukeudun sitten kun tuo villakangastakki on liian lämmin ja vauva ei ole vielä syntynyt. Miehen takki tai peräti pussilakana? Vai onko taivuttava ostamaan jättikokoinen kevättakki vielä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis laukku.
  Myös meidän tytteli on kuumissaan helposti. Mumma aina kauhistelee, miten "vähän" tytsyllä on päällä :D

  VastaaPoista