perjantai 23. huhtikuuta 2010

elämä on ihmisen parasta aikaa

Tirppasella kolme varsin onnistunutta yötä omassa sängyssä takana. Bataattiharjoitukset ovat jatkuneet, vaikka sen suosio ei olekaan enää ollut niin fantastinen kuin alussa. Huikopalat on koettu myös luumusta - lienee ihan hyvää kun suu on ammosen auki joka kerta kun lusikka lähenee ja kädet & jalat huitoo kuin väärinpäin kupsahtaneella kilpikonnalla.

Huomenna lauantaina äiti pääsee ensimmäistä kertaa sitten pirpanan syntymän tuulettumaan tyttöporukalla. Huhu kertoo, että kaupunkiin olisi saapumassa esiintymään kymmenenvuotiaan Aniliinin suuri idoli, tuo 80-luvun urheilulegenda, jonka oli mm. mukana Aniliinin itsensä kanssa järjestämissä päälläseisontakilpailuissa. Olisi enemmän kuin huikeeta päästä todistamaan ainakin 14 kertaa eroanomuksen jättäneen entisen huippu-urheilijan laulantaa.

4 kommenttia:

 1. Huippista - tyttöjen ilta aidon tähden seurassa! Ja voi että on kauniita kuvia! Vauveli on niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Jännittää huominen jo vähän itseänikin, on se Matti vaan niin huippu :)

  Pari vuotta sitten en takuuvarmasti olisi uskonut sanovani näin, mutta mitenköhän maltan olla koko illan pikkumirkusta erossa? Tätä tyttöjen iltaa on kyllä kovin odotettu! Huisia!

  VastaaPoista
 3. On varmasti vaikea olla pikkuisesta ensimmäistä kertaa erossa! Otat kuvan mukaan ja katsot sitä aina salaa:) Ja käyt nurkan takana soittamassa kotiin.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa iltaa :) ja nauti olostasi! Mirkulle ja sinulle tekee hyvää venyttää sitä langatonta napanuoraa :D kuten mieheni aina toteaa meillä olevan. Vaikeaa se on se erossa pysyminen, mutta seuraavana aamuna toteat varmasti et onneks lähdit.

  VastaaPoista