maanantai 19. huhtikuuta 2010

ei mikään vaavi enääJoulukuun lopussa vuokrattu vaavisänky pitää palauttaa tällä viikolla, joten mirkun unijärjestelyihin tehdään päivitys hetimiten. Varhaisessa vaiheessa hankittu Brion Sleep -pinnasänky pääsee siis vihdoin tositoimiin! Sänky on vielä pirpanalle huisin iso ja siihen mahtuu pötköttämään barbapapa-pesueen ja muiden karvakavereiden kera ainakin kymmenen pirpanan kokoista pikkutyttöä. Sänkymalli on kuitenkin koettu käteväkäyttöiseksi sen muunneltavuutensa ansiosta ja pitkäikäisyytensä ansiosta. Ensimmäiset aamun lyhyet päikkärit nukuttu omassa sängyssä. Great success!

Ja Hipun seikkailut, ne vasta jänniä onkin. Pieni satutuokio saa ikiliikkuja-pirpanan hetkeksi varsin vakavaksi. Värejä kirjassa on ehkä kolme ja toiminnallisuutta sitäkin vähemmän, mutta se taitaakin olla koko homman juju.

9 kommenttia:

 1. Tuo sänkymalli onkin kyllä tosi hyvä! Itsekin arvoimme sen kanssa, mutta päädyimme toiseen Brion malliin - olisiko tilasyistä... Ja tuo Hippu on ihana! Olen ajatellut ostaa sen meillekin, mutta en ole nyt törmännyt siihen missään. Ei kai painos vaan ole loppunut!

  VastaaPoista
 2. Näin Hippua Hulluilla Päivillä! Ostin omanikin alkuvuonna Stokkalta, sieltä varmasti kirjoja löytyy. Hippu = huippu!

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä ne vauvat kasvavat nopeasti, ihan liian nopeasti. Suloisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta! Mies saakin mennä huomenna hakemaan Hippua parturireissullansa:)

  VastaaPoista
 5. Meillä pyörii vielä kehtokin makuuhuoneen nurkassa, vaikka kohta poika on jo niin iso, että tarvitsee lastensängyn pinnasängyn sijaan... Vauvat näyttää aluksi niin pieniltä isossa pinnasängyssä ja lopulta sänky näyttää onnettoman pieneltä. Voi voi, kun saisi taltioitua näitä hetkiä johonkin niin, että voisi palata niihin kaikilla aisteillaan uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Hippu on todellakin Huippu, ja uppoaa vielä kaksivuotiaallekin, joka leuka väpättäen osaa jo kertoa kirjan juttuja, kun sitä luetaan. Katsellaan, kun Hippu ja Heppu syövät; Heppu syö makkalaa ja Hippu hiilenluokaa....

  VastaaPoista
 7. Törmäsin vaavisänkyyn ajat sitten, mutta jotenkin unohdin. Kaunis on, ei mitään ylimääräistä. Olisi ollut passeli meillekin, koska makuuhuoneeseemme ei normaali pinnasänky mahdu. Pahvilaatikko ei nukkumapaikaksi ikinä kelvannut.

  Ehkä sitten joskus taas.

  VastaaPoista
 8. Vaavi-sänky oli muuten tosi passeli, mutta ainakin meillä tyttö ei oikein osannut rauhoittua noin "läpinäkyvässä" paikassa. Keksittiin laittaa reunoille kankaat, jolloin sänky ei ollut enää niin ilmava. Pieni ja kätevä kapine, oikein hyvä juuri niille neljälle ensimmäiselle kuukaudelle.

  VastaaPoista