torstai 15. huhtikuuta 2010

ei ihan tavallinen torstai

Pirpana oli kirjoittanut vanhemmilleen kirjeen sillä aikaa kun äippä oli hulluttelemassa ja iskä töissä.
Moikka isi ja äippä
Mä olen viettänyt mukavaa päivää mummin ja kummitädin kanssa. Heräsin päikkäreiltä 12:30 ja olin tosi hyvällä tuulella. Sitten mä söin n. 100 ml + 1,5 tunnin jälkeen taas 60 ml ja menin parvekkeelle nukkumaan klo 14-15. Sit mul tuli kuuma. Sitten me syötiin taas. Mummi ja kummi söivät munkkia ja kahvia ja mä maitoa 60 ml (oli kauhee jano). Me ollaan jutskailtu kaikkee ja ne pörisee ja ihailee mun juttui. Vähän ne kakkaa odotteli mut nyt ei must ollu sen aika. Säästetään isil ja äidillekin jotain.

Kiitos mummille ja kummille vielä kerran pirpanan hoitamisesta & viihdyttämisestä! Äidille teki tosi hyvää käydä vähän tuulettumassa ja jutskailemassa ex-työkavereiden kanssa isossa Kalvolan punertavanharmaasta graniitista 1930-luvulla valmistetussa kivitalossa, joka toivottaa pääkaupunkiimme saapuvan tervetulleeksi jylhällä olemuksellaan :]

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanalle pirpanalle :) lastenhoitopartio odottelee jo innolla seuraavaa "keikkaa". Mukavaa, että äidilläkin oli onnistunut irtiotto.

  VastaaPoista
 2. Äidille on tärkeätä päästä hieman tuulettumaankin, tiedän :)

  VastaaPoista
 3. Älä muuta sano! Onneksi pirpanakin oli ollut kiltti, joten hoitoapua löytyy ehkä seuraavallekin tuulettumisreissulle :)

  Välillä oli vähän hassu olo, että nyt kyllä kokoonpanosta puuttuu joku oleellinen :)

  VastaaPoista