tiistai 27. huhtikuuta 2010

alkuviikko

Eilinen työkeikka meni hyvin ja olipa kiva nähdä työkavereita pitkästä aikaa! Tiettyjen asioiden johdosta työhönpaluu ei tunnu niin hehkeältä kuin aikaisemmin, mutta toivottavasti asiat siellä päässä sutviutuvat niinkuin pitää. Elokuun alussa olisi tarkoitus jälleen pistää optimointihattu päähän - ja mies jää tirppasen kanssa kotiin useammaksi kuukaudeksi ennen kunnalliseen hoitoon siirtymistä.

Äiti kävi aamun nukutusreissulla hankkimassa pikkumirkulle pari uutta bodya, kun huikean kasvupyrähdyksen aikaansaamana melkein kaikki kuuskakkoset alkaa käydä pieneksi. Ei kiristävässä asussa ole kiva kirkua, pöhkiä & kikatella!

4 kommenttia:

 1. Löysin Mrs Agathan kautta blogisi ja nopeesti vilasin Oman kotisi suunnittelu/ideointivaiheita ja huomasin melko monta samaa kuvaa sulla, joita itsekin olen netistä bogaillut.

  Ois kivempi nähdä millanen talo teille on tulossa ja pohjakuvaa.

  Missä vaiheessa tällä hetkellä olette?

  Meille nimittäin valmistuu 2 kk sisällä (ellei yllättäviä muutoksia tule) 203 m2 talo Pirkanmaalle. Mun blogissani on kuvia, käy kurkkaan jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että löysit Aniliiniin! Rakennusprojektimme viimeisin statuspäivityspostaus löytyy oma talo-tunnisteen ylimpänä - tosin tuntuu, että projekti etenee päivittäin melko isoilla harppauksilla :)

  Laitan kuvia talosta ja pohjakuvaakin tässä jossain vaiheessa. Sisähommiin siirryttäessä ehkä löytyy mielenkiintoisempaa raportoitavaa - tähän asti kun on vaan kaivettu kuoppaa, tuotu sähköjä ja viritetty viemärijohtoja :)

  Pitääkin käydä kurkkaamassa teidän taloprojektianne! Teillähän talon valmistuminen on jo tosi lähellä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva äidistä ja tyttärestä!

  - saana

  VastaaPoista
 4. Terkkuja Espoosta.

  Aivan mahtava kuva susta ja tirpasta.

  Pikku-E odottaa jo kovasti teidän näkemistä. Nähdään sunnuntaina : )

  m

  VastaaPoista