sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

nimi

Aurinkoinen, oikein hieno ja onnistunut päivä. Pirpana käyttäytyi erittäin nätisti ja haukotteli kastetilaisuuden päätteeksi. Viiden tunnin tirsat ja jaksoi taas illalla aika reippaasti ristiäisten seuraavan otoksen.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille, meidän pikkumirkkua muistaneille ja järjestelyissä auttaneille - erityiskiitos ihanalle isosiskolle täydellisen juhlapaikan "vuokraamisesta"!

8 kommenttia:

 1. Kiitos juhlakalulle ja vanhemmille kivoista rääppiäisistä ja herkullisista tarjoiluista!Ja onnea vielä kauniin nimen johdosta!:)
  t. 'Maire' perheineen

  VastaaPoista
 2. Oli oikein ihana ja onnistunut juhlapäivä ja mukavaa, että halusitte viettää sitä meillä :)Nautiskelimme rääppiäisherkkuja illalla naapureiden kanssa ja kovasti kehuivat nimeä ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea tärkeän päivän johdosta!

  Lueskelin vanhoja kirjoituksiasi ja olit kirjoittanut että Designtorgetista saa tilattua kätevästi myös netistä. Miten kyseisessä putiikissa maksetaan tilaus? En löytänyt tietoa sivuilta, mutta olisin kovin halukas sieltä tilaamaan.

  VastaaPoista
 4. Vähän jännitti, meneekö kaikki hyvin - pirpana oli tietenkin huomattavasti rauhallisempi kuin vanhempansa. Normaalit, tulevat tavisviikonloput on taas aika jees :)

  Oopsy Daisy pääsi jälleen alalaatikkoon odottamaan seuraavaa visiittiä - meidän maickki kun ei oikein vielä ymmärrä sen kivuudesta :)

  Siitä onkin jo tovi, kun Design Torgetista tilasin... pitääkin miettiä miten tuo tilausprosessi oikein menikään. Onkohan niiden maksusysteemi sitten muuttunut sen jälkeen, mutta muistaakseni tosi helposti se kaikenkaikkiaan toimi.

  VastaaPoista
 5. Hei nyt löysinkin.. Ymmärsin, että voi maksaa korteilla, suoraan tilisiirtona tai laskulla. En meinannut aluksi löytää, kun ruotsinkieli ei ole kovin vahva :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä juttu! Design Torgetilta löytyy kyllä kaikenlaista kivaa, niin paikanpäältä kuin nettisivuiltakin :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanalta näytti. Paljon onnea pikkuiselle - ihanat nimet hän sai!
  Terkuin Petra

  VastaaPoista