maanantai 8. maaliskuuta 2010

keittiössä
Aniliini alkaa tuntea lähikaupan einesruokavalikoiman jo melko tarkkaan. Paria uutta tuttavuutta tulee kokeiltua aina silloin tällöin, mutta ruokailuprosessi on arkipäivisin kutakuinkin samanlainen. Myös mikron käyttö on viime kuukausina huomattavasti lisääntynyt. Aiemmin sitä käytettiin pelkästään popcornien valmistamiseen.

Viikonloppuisin on enemmän aikaa ja kokataan miehen kanssa yhdessä herkullista apetta. Mutta lähes poikkeuksetta ensimmäisen herkkupalan mennessä suuhun itkuhälyttimestä alkaa kuulua ääntä.

Kuvat:
www.lundlund.com [Peter Norman]

3 kommenttia:

  1. Meillä tuli myös nyt parin viikon aikana valmisruoat aika tutuiksi, kun oli vain mikro käytössä. Eilen saatiin vihdoin liesi ja uuni käyttöön, jee! Tiedätkö, nyt kun on kaksi lasta, sitä miettii, että voi miten helppoa oli vain yhden kanssa :) Mitähän ne viiden lapsen äidit miettivät?

    VastaaPoista
  2. Taitaa meillä olla vielä suhteellisen helppoa kun mennään pelkästään maidolla Pirpanan kanssa, mutta jahka päästään kokeilemaan muita makuja, pistää se kyllä kokkaustaidon koville...

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tutulta tuo alkuaikojen mikroilu :D Nyt onneksi helpottaa kun T alkaa olemaan sen verran iso, että syödään tietyin rajoittein jo samaa ruokaa. Äkkiä sitä mekin totuttiin suolattomaan ruokaan :D

    VastaaPoista