sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

inspiraatiota kadottamassa


"Suomea Rakentamassa on elokuva, joka jokaisen rakentamista suunnittelevan tulee nähdä." Odotukset olivat ehkä liian kovat, sillä ohjelman (elokuvan siis) ennakkotiedot antoivat ohjelmasta huomattavasti mielenkiintoisemman kuvan. Oikeat ja realistiset vinkit talonrakennusprojektiin jäivät saamatta - enemmän käytäntöä, vähemmän stressaavan pariskunnan lupsakoita kommentteja toisilleen, "ai sä rikoit sen nyt sitten". Musiikki ennen lopputekstejä oli kuin vakavamielisestä suomifilmistä, joka ei loppunut onnellisesti. Tuli vähän epätoivoinen olo - ehkä se oli elokuvan tarkoitus.

Nähdäänkö meidänkin typy ajamassa pienellä äänekkäällä sähköautolla seinävillojen ja puulautojen keskellä tai hiihtävän styroksin päällä? Voi meidän raksapirpanaa.

Kuva:
www.dakar.fi/suomearakentamassa

2 kommenttia:

  1. Musiikit oli tosiaan kuin jostain hautajaisleffasta, mut kyl se muuten varmaan aika realistisen kuvan siitä touhusta antoi. Se Mersu-äijä oli paras!8)Hassua et te katoitte sen samaa aikaa boxilta kun mekin!:)

    VastaaPoista
  2. Keskiviikkona ohjelma esitettiin aamulla kuudelta herääville totaalisesti väärään aikaan (onneksi boksit on keksitty)!

    Viikonloppu on muutenkin ollut aika raksaprojektipainotteinen - käytiin tsekkaamassa lähiasuntoalueiden taloja ja niiden värejä. Onpa hankalaa valita talolle väri!

    Se grynderi oli kyl ässä! En mä kyllä siltä taloa ostais :)

    VastaaPoista