maanantai 22. helmikuuta 2010

radiohiljaisuutta
Meillä ei toimi vuokra-asunnossa vielä netti. Ei, vaikka siirrosta ilmoitettiin hyvissä ajoin. On se kumma, että palveluntarjoaja saa laitettua piuhat kuntoon vasta ensi viikolla. Aniliinille joka sekunti ilman pääsyä maailmanlaajuiseen tietoverkkoon on pelkkää tuskaa. Mutta onneksi Aniliini omistaa maailman ihanimman isosiskon, joka toi netin Aniliinille vuorokaudeksi! Hiphei mokkula.

Nyt ollaan sitten kotiuduttu ja omat asiat alkaa olla niille kuuluvilla paikoillaan - koti alkaa näyttää kodilta. Viikonloppuna suoritettiin viimeiset siivoukset ja tavaroiden roudaamiset vanhasta asunnosta ja ainoaksi muuttovaurion kohteeksi joutui jo aiemmin mainittu limoviikuna. Puska joutuu valitettavasti pihalle, vaikka täti kukkakaupassa ehdotti leikkelyä ja uudelleen elvyttämistä.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Onnea uuteen, väliaikaiseen kotiin! :)

  VastaaPoista
 2. onnea 'uuteen' kotiin!ihania kuvia ja hienolta näytti myös livenä eilisessä tupatarkastuksessa!etkö antais sille puskalle kuitenkin vielä tsäänssin kaikkien näiden vuosien jälkeen?8)
  Nimim. Love the view from the elevator

  VastaaPoista
 3. Ei armoa puskalle! Lehdetön kasvi olohuoneen nurkassa ei oo feng shui :)

  Itse asiassa kukka on ollut muutenkin aikamoinen pölynkerääjä. Ehkä on aika aloittaa uuden kukan kasvattaminen, näin nyt kun ollaan 'uudessa' kaupungissakin!

  VastaaPoista