keskiviikko 24. helmikuuta 2010

efter regn kommer sol
Aniliinin ihana äiti tarjoutui lainaamaan omaa nettitikkuaan pariksi päiväksi ja mitä sitten tapahtuukaan - Aniliini ottaa ja hullaantuu tosissaan ruotsalaisesta Snoffsdesignista ja tekee jo toisen vaatetilauksen kuukauden sisällä.

Aiemmin tilatut kuteet ovat olleet pirpanalla kovassa käytössä, vaatteet vaikuttavat laadukkailta ja toimivat oikein hyvin, vaikka niitä joudutaankin usein pesemään. Snoffsdesignin pirteät vaatteet kun eivät ole hinnalla pilattuja - ostamalla yli 500 kruunulla toimitus Suomeen on ilmainen.

Eikä kankaiden pirteät stockholminkieliset tekstitkään häiritse - onhan meidän mirkun Mummin puolen suku ihan kaksikielisiä!

Kuvat:
www.snoffsdesign.se

3 kommenttia:

  1. Kääks..pakko käydä kurkkaamassa vaikka shoppailukielto päällä :D etenkin nuo ilmaiset postarit kiinnostaa - tosin 500kronor on..vissiin aika paljon näin kotihoidontukilaiselle. Let's see..

    VastaaPoista
  2. heh..no eihän se nyt niiiiin paljon ole euroissa :D ainoastaan koot eivät enää riitä meidän 11kk:lle :( mutta söpöjä ovat!

    VastaaPoista
  3. Juu, nuokin ostokset maksoivat juuri himpun verran yli tuon 500 kruunua :) Mielestäni ei ollenkaan paha, tykkään noista iloisen värisistä kuoseista. Mutta onpa harmillista, että kokoja ei löydy vähän isommalle pienokaiselle :(

    VastaaPoista