lauantai 9. tammikuuta 2010

päivän asu


Mun Äippä on vissiin joku nettihörhö kun se pitää tällast blogiaki. Kivat jutut ja kauniit asiat on ihan jees, mut mun mielestä muoti on tänä päivänä se juttu. Sen takii sainkin luvan esitellä silloin tällöin mun päällä olevia vermeitä - ihan niinkuin oikeissa, siisteissä muotiblogeissa tehdään!

Pitää kyl myöntää, et mä en oikein tykkää sellasist pään yli vedettävist bodyist. Äippä ja Isi on ostanu mulle oikeastaan vaan sellasii härpättimii ja hermot meinaa mennä ku Isi ei oo oikein tarpeeks nopee pukemaan niit päälle. No, kait ne oppii sen jossai vaihees, ja kyl mä siit niille aion jatkossaki muistuttaa.

No mut asiaan. Retrokuvioinen body on Tutan 50-vuotismallistost ja samettipintaiset, ihan jeekset pöksyt Lindexist. Ja Mummilt saaduis ruskeis, hyvin asukokonaisuuteen sopivis sukis on sellaset jarruhässäkät, et kovassakaan menos ei liukastu.

Mun vanhemmat (pääasias äiti) vissiin tykkää pukee mut tollasiin vaatteisiin, joita ne itte käytti mun ikäsenä. Aika ruskee-vihree -voittosii ne kyl on, mut ei se haittaa. Kunhan ne vaan ei laita niit pään yli vedettäviä bodyja. Tai jos laittaa, nii nopeus on se juttu.

Päikkäreille! Heippa.

6 kommenttia:

 1. Ihana pieni muotibloggaaja siellä!

  VastaaPoista
 2. Onnea pikkuneidistä! =D Kiva että hänkin bloggaa, mutta pidän ehkä kuitenkin enemmän siitä että äiti kirjoittelee..? =)

  VastaaPoista
 3. Onnea lapsen syntymän johdosta! Söpöt retrot. :)s

  VastaaPoista
 4. Ja keksin näköjään äsken ihan uuden hymiön... Mitähän tuo s voisi tuossa merkitä, hih.

  VastaaPoista
 5. Saapi nähdä, miten usein pirpana ehtii asujaan Aniliinissa esitellä ja niistä kirjoitella. Kaikki aika näyttää menevän nukkuen tai syöden ja valveillaoloaikanakin seurustellaan :)

  Hieno tuo uusi hymiö :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Olenhan mäkin sun blogia joskus lueskellut. :) Meillä on tuosta Tutan 50v. mallistosta kahdet norsuhousut, kokopuku ja potkarit. :)

  VastaaPoista