torstai 24. joulukuuta 2009

♥ tunnelmallista joulua ♥
Joulun jännittävimmän lahjan toimittamisen ajankohdasta kun ei tiedä, Aniliini viettää hieman erilaista jouluaattoa miehen kanssa kahdestaan kotona. Onneksi perhe saapuu huomenna jouluruokineen viihdyttämään tänään jo useammat itkut tihruttanutta, perheensä parissa joulua viimeiset 32 vuotta viettänyttä Aniliinia. Jouluperinteet kun ovat niin kovin vahvoja, joista poikkeaminen tuntuu rankalta, vaikka on kyse yhdestä päivästä. Aniliini yrittää ajatella positiivisesti - pikkutonttu voi nimittäin saapua milloin tahansa. Jännittävää!

Seuraavaksi syödään miehen tekemää riisipuuroa ja lähdetään seikkailulle Parooni Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausenin jännittävään maailmaan... siitä lisää tuonnempana :)

2 kommenttia:

  1. Elätte tosiaan jännittäviä hetkiä! Ja tiedän myös, miltä tuntuu, kun yhtäkkiä viettääkin erilaisen joulun kuin mihin on tottunut. Toisaalta on niin mukava laittaa itse kaikki ruoat ja olla vain kahdestaan (no tulee meille yksi vieras), mutta toisaalta taas kaipaa vanhempien luo viettämään kunnon perhejoulua. Ehkä sitten taas ensi vuonna...

    Viettäkäähän oikein ihana ja tunnelmallinen joulu, ja muistakaa nauttia ja herkutella! :D

    VastaaPoista
  2. Aamulla meinasi jo mennä sormi suuhun kinkun paistoon ryhtyessä! Nyt joulupöydän kunkku kypsyy pikkuhiljaa uunissa ja herkullinen tuoksu leijailee asunnossa :) Tuskin maltan odottaa!

    Oikein mukavaa ja tunnelmallista joulua myös teille! ♥

    VastaaPoista