keskiviikko 18. marraskuuta 2009

valtion tuella

Ensimmäinen virallinen äitiyslomapäivä on siis alkanut. Työpaikan viime viikkojen lopun ajan meininki on vaihtunut sohvalla istuskeluun - mitä ihmettä teen seuraavaksi? Neuvovat rauhoittumaan, nauttimaan ja nukkumaan (vielä kun kuulemma pystyy). Kokeneemmat tietää paremmin, mutta mikäli isältä peritty toimeettomana oleminen on käytännössä mahdotonta, miksi olla tekemättä mitään kun senkin ajan voi käyttää hyödyllisesti?


Uuden tulokkaan huone on konfiguroitu mahdollisimman hyvin suorituskyvyn ja tuloksien parantamiseksi. Myös kuljetusvälineet on valittu, hankittu ja toimitettu. Ikean lastenosasto on kohnattu muiden isomahojen kanssa. Pienet vaatteet on pesty ja viikattu värijärjestyksessä omiin pinoihinsa. Työpaikalla ei olla ehditty edes lounasaikaan ja olen ehtinyt tähän mennessä mm. putsaamaan keittiön roskiskaapin sekä imuroimaan ruokailuvälinelaatikosta leivänmurut. Tiedän. Pelottavaa.


Kun olen tämän postauksen päivittänyt ja tekemisen puutteesta tarpeeksi marissut, taidan yrittää olla tekemättä mitään. Muuten saan kaikki "lomalle" suunnitellut asiat tehtyä kahden ensimmäisen päivän aikana.


Postaustahti tullee ainakin olemaan nopeampaa!

Kuvat:
www.etsy.com [staceywinters]

2 kommenttia:

  1. Voi ei, koeta kestää! Tuo toimettomuus on varmaan maailman kamalin asia. Itsekin vietän sairaslomaa koulusta, kun on niin hirveän vetelä olo ja kammottava yskä, mutta silti pitäisi olla koko ajan tekemässä jotain. En osaa vain levätä. Ja sitten ihmetellään, että kylläpäs se tauti kauan kestää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä kamalasti ja koitahan rentoutua nyt vielä sitä itse koitosta, kun tohina taas alkaa! :)

    VastaaPoista