sunnuntai 1. marraskuuta 2009

katse keittiöön

Harvemmin keittiön uudistamistyötä tehdessä suunnittelu aloitetaan lähtökohtaisesti kodinkoneista. Näistä se idea tässä tapauksessa kuitenkin lähti ja muu sisustus keittiössä vikisee kodinkoneiden viedessä. Mutta jotta koko asunto ei olisi kuitenkaan valkoisen ja mustan värin vallassa, seinäpintoja maalataan tai tapetoidaan sopivin värein ja ideana on, että yksi tämän keittiön kolmesta seinäpinnasta jätetään kaappivapaaksi ja maalataan esimerkiksi jommalla kummalla oheisista Tikkurilan hurmaavista vihreistä värisävyistä. Seinapinnan täyttää avohyllyt, joissa katseenkestävät astiat saavat olla esillä.

[L385 (Lime)] & [M384 (Basilika)]


[www.samsung.fi]

Nämä keittiöt kuvaavat sitä tunnelmaa, mitä uuteen keittiöön halutaan. Nyt kaapit saavat olla kaikki samanlaisia ja vetimet jätetään kokonaan pois.

Kuvat:
www.kvick.fi
www.ikea.fi

3 kommenttia:

  1. Nuo keittiökuvat on NIIIIIIN ihania! Noita samoja olen itse monesti ihaillut.

    VastaaPoista
  2. Keittiövaihtoehtoja (niinkuin kaikkia muitakin sisustuksellisia asioita) tuntuu olevan niin paljon, että rajaaminen näihinkin kuviin oli tarpeeksi hankalaa. Erityisen yllättävä valinta oli puiset ovet - miten ne näyttävätkin noin hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Haluaisin niin uusia meidän keittiön. Mutta pitää säästää ensin, pitää vaan kestää sinäänsä ihan ok keittiötä vielä jonkun aikaa. Kiva kuitenkin seurata miltä teidän keittiö sitten joskus näyttää!

    VastaaPoista