keskiviikko 25. marraskuuta 2009

2010


On jälleen aika hankkia kalenteri uudelle vuodelle - 2010 on Lahden Muotoiluinstituutin valokuvausopiskelijoiden kalenteri, joka henkilökuvien kautta kertoo läheisyydestä ja läsnäolosta. Tämä järjestyksessään 21. Muotoiluistituutin vuosikalenteri on jälleen täysin erilainen kuin edeltäjänsä.Kalentereita on valmistettu ainoastaan 1 500 kappaletta (Aniliini omistaa niistä kappaleen nro. 499), joten hanki omasi osoitteesta http://kalenteri2010.com ennen kuin loppuvat.

Kuvat:
http://kalenteri2010.com

2 kommenttia:

  1. Onko tällä kerralla ihan käyttiskalenteri? Meinaan että aiempien vuosien Lahden kalenterithan on olleet niin taiteellisia, ettei niihin käytännössä ole pystynyt tekemään muistiinpanoja. Itse en valitettavasti oikein tee sellaisella kalenterilla mitään, vaikka parin aiemman vuoden Lahden kalenterit multa löytyykin - ovat enemmän niin kuin taidevalokuvakirjoja minusta kumminkin.

    VastaaPoista
  2. Viimevuotinen kalenteri jäikin loppujen lopuksi kokonaan käyttämättä, kun päivien muistiinpanotila on todella olematon. Tänä vuonna valokuvat on aseteltu siten, että kalenteria voi oikeasti käyttää myös kalenterina :)

    VastaaPoista