sunnuntai 25. lokakuuta 2009

uusia asioitaJottei lähitulevaisuudessa olisi tarpeeksi arkipäivää mullistavia uudenlaisia osa-alueita uuden perheenjäsenen käyttöönottoon liittyvän jännitysmomentin johdosta, olemme tehneet myös muunlaisia jännittäviä hankintoja viimeaikoina. Käytiin taannoin tonttikaupoilla ja siellä se tontti nyt odottaa tutussa kaupungissa, sillä olemme molemmat siellä viettäneet suurimman osan maanpäällisestä elinajasta. Muutto takaisin kotikonnuille ei tässä kaikessa ole ehkä se jännittävin osuus, onhan kaupunki pysynyt kutakuinkin samanlaisena viimeiset kymmenen vuotta, jotka on vietetty täällä pääkaupunkiseudulla. Mutta siis sille tontille pitäisi nyt rakentaa talo.Miehen sormia syyhyttää tehdä tarkempia teknisiä rakennussuunnitelmia ja aiheeseen liittyviä kirjoja luetaan parhaillaan ahkerasti. Ensi viikolla mies osallistuu jopa jollekin kurssille, jossa fiilikseen pääsee entistä paremmin. Talonrakentamisprojektin osuudet kunkin taloudessa asuvan lainanmaksajan kesken on jaettu niin, että mies keskittyy selkeästi rakentamiseen liittyviin teknispainotteisiin asioihin ja saan omalta osaltani puuhastella sisustusmateriaalien kimpussa - mikä sopii paremmin kuin hyvin, sillä kuviot alkaa olla kutakuinkin selkeät. Suurimpana haasteena onkin ehkä eri valmistajien materiaalivaihtoehtojen ja hintojen vertailu, jota onneksi nykypäivänä pystyy tekemään melkein yhtä helposti netissä kuin fyysisiä kauppoja kiertelemällä.Näin ollen vuosi 2010 tuo taatusti muutoksia myös Aniliinin postausaiheisiin rakennusprojektin edetessä. Pyritään kuitenkin pysymään tietynlaisessa kohtuudessa - nippelitiedot perustukseen, eristeisiin tahi muihin taloteknisiin härpäkkeisiin löytyvät muista aiheeseen enemmän perehtyneimmistä blogeista.Kuvat:
www.agentbauer.com [Alexander Crispin]

5 kommenttia:

 1. Onnea tontin oston ja talon rakentamisprojektin johdosta! Olisi aivan mahtava suunnitella koko talo alusta asti aivan itsensä näköiseksi ja tyyliseksi. Jaksamista teille suureen urakkaan! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Onnea projektille! Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää..

  VastaaPoista
 3. Onnittelut tonttikaupoista! Minäkin odottelen innolla, että pääsee seuraamaan teidän projektin etenemistä blogistasi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Taloprojekti pitää sisällään huomattavasti enemmän selvitettävää ja säätämistä, kun ollenkaan oletin.. Toivotaan kuitenkin, että ensi vuonna tähän aikaan asutaan uudessa, omassa kodissa :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut, kuulostaa jännältä!

  VastaaPoista