perjantai 18. syyskuuta 2009

kuvat kansiin

Valokuvia tulee nykyään enää harvoin teetettyä paperimuotoon saakka. Tässäkin taloudessa varmuuskopiointia harrastetaan melkolailla aktiivisesti ja sinne ykkösiksi ja nolliksi kuvat jäävätkin, mutta paperikuvia ja niiden selailua voita mikään. Aniliinin alkuajan alkuperäiskuvia en jostain ihmeen syystä kaikkia edes säästänyt, mikä nyt tietenkin harmittaa vaikka säilyväthän kuvat blogissa ainakin sen elossaoloajan.

Nyt aionkin ottaa tavaksi blogikuvien säännöllisen paperikuviksi teettämisen ja albumiin laittamisen - oikeaa albumia kun on niin kiva selailla. Idean blogitekstikuvien leikekirjasta bongasin uskomattoman kauniita kuvia napsivan Mallan tyylikkäästä blogista.

2 kommenttia:

  1. voi, kiitos paljon kauniista sanoistasi blogistani! kiva, että pidit blogikuvaleikekirjasta. tykkään itse pitää kaikki asiat aina järjestyksessä, ja ilman leikekirjaa kuvatkin olisivat ihan sikinsokin. ja onhan sitä aina kiva selailla ja nähdä blogista paloja muuallakin kuin internetin syövereissä. :)

    VastaaPoista
  2. Blogisi kuvia on kyllä ilo katsoa. Miten ihmeessä saatkin aina niistä niin valovoimaisia? Nyt kun pimeys tulee koko ajan aikaisemmin, tuntuu, ettei kuviin saa millään keinolla eloa, valoa ja väriä. Keinovalon käyttö on kurjaa, kesällä on niin kiva ottaa kuvia luonnonvalossa.

    Tuskin maltan odottaa seuraavaa erää tilaamiani valokuvia - kansioon liimaaminen on oikeastaan ihan hauskaa puuhaa! :)

    VastaaPoista