lauantai 8. elokuuta 2009

nuorta designia


Tänä kesänä ensimmäistä kertaa Kulttuuriosuuskunta Kick!:n ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy:n toimesta järjestetty nuorten suunnittelijoiden myyntitapahtuma Lasipalatsi Design Markets päättyi tänään, mutta onneksi Aniliini ehti vielä mukaan! Lasipalatsi Design Markets toi esille suomalaisia nuoria lupauksia, joiden uniikkeja ja persoonallisia tuotteita myydään pääosin netissä. Lasipalatsin aukiolle pystytettyyn telttaan oli koottu kattavasti eri alojen nuoria, taitavia osaajia.

Tapahtumassa oli mukana 42 tuotemerkkiä: naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita, koruja, laukkuja, valaisimia, kelloja, astioita, tekstiilituotteita ja taidetta. Useissa tuotteissa korostui kotimaisuus ja kierrätettävyys.

Aniliinin mukaan tarttui oheinen suloinen sormus, joka kuuluu Green Papayan valikoimiin. Green Papaya myy värikkäistä retrokankaista valmistettuja laukkuja, kukkaroita ja rintanappeja sekä pienistä kangasnapeista valmistettuja korviksia, hiuspampuloita sekä näitä sormuksia. Tuotteita voi ostaa myös netistä.Kiertokulku valmistaa ekologisia ja laadukkaita tuotteita pääosin kierrätysmateriaalista. Myynnissä on hauskoja luomuksia niin papiljottivalaisimesta Barbie-rosseihin, levykelloista käsikoruihin. Mallisto elää saatavilla olevan materiaalin mukaan. Nämä Stacy Stick -mallistoon kuuluvat Aniliinin korviin hetimiten pääsevät ihanuudet on hyödynnetty kierrätetystä materiaalista, legopalikoista. Tsekkaa myös Kiertokulun verkkokauppa!Aniliini tahtoo tämän tyyppisiä tapahtumia lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti