lauantai 1. elokuuta 2009

maha haa haa

Aniliini on valitettavasti kovin hintsusti tutustunut alalla tarjolla olevaan vaatetarjontaan, sillä tähän saakka olemassa oleva garderobi on toiminut oikein hyvin muutamaa kikkailutoimenpidettä lukuun ottamatta. Odottavan aika ja syksy on kuitenkin pitkä, eikä liehuvilla hamosilla pitkälle pötkitä ilmojen kylmetessä ja tahtoohan Aniliini säilyttää jonkinlaisen viehättävyytensä mahan kasvaessa nykyisestä olomuodostaan vielä ainakin kaksinkertaiseksi.

Hyvin nopean empiirisen tutkimuksen myötä tehty katsaus osoittaa, että isolle mahalle tarkoittu vaatetus on Aniliinin silmään liian 'hurjaa'. Asiaan perehtyneemmät ja kokeneemmat voivat toki olla toista mieltä, mutta yleisesti ottaen Aniliinin mielestä äitiysvaatteet (jo sana korhahtaa konservatiivisuudellaan) ovat tavallisia, Aniliinin tyyliin sopimattomia ja kalliita.

Mama licious on vastaus Aniliinin tulevaan vaatetusongelmaan. Kyllä näitä passaa päällensä laittaa! Mama licious kuuluu tanskalaisen Bestsellerin vaatemerkkivalikoimaan, josta tuttuja nimiä ovat mm. Vero Moda, Only ja Vila Clothes.

Toinen potentiaalinen vaihtoehto on ruotsalainen Polarn O. Pyretin mammoille tarkoitettu mallisto, jonka vaatevalikoimaan Aniliini aikoo maanantaina alkavalla seikkailulla tutustua tarkemmin.

Kuvat:
www.mama-licious.com

3 kommenttia:

 1. Onnea mahalle!
  Itselle äitiysvaatteet eivät ole kovinkaan ajankohtainen asia, mutta sitten aikanaan on toivottavasti jo kauniita ja käypiä sellaisia - niin että jokainen löytää omannäköistään päällepantavaa.

  VastaaPoista
 2. Juu, nuo ä-vaatevalikoimat eivät tosiaan ole kaksiset.

  Polarn O. Pyretin mallisto on kiva. Tykkään kovasti ko. lastenvaatteista.

  Vinkkinä kuitenkin semmoinen osoite kuin http://www.funmum.com/

  Eivät ehkä ole ihan sinun tyylisiäsi vaatteita, mutta eivät ihan kauheimmastakaan päästä, plussana laaja kokohaitari + useissa housumalleissa mahdollisuus valita lahkeen pituus. Jopa meikäläinen (lyhyt ja paksu) sai tuolta ihan priimasopivat farkut.

  Laatu ja toimitusvarmuus myös ok.

  - saana

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Anniina!

  Funmum vaikutti myös potentiaaliselta vaihtoehdolta, kiitos Saanalle vinkistä!

  Lastenvaatteita myyviin nettikauppoihin en ole uskaltanut edes vielä tutustua... Ainakaan paljoa :)

  VastaaPoista