tiistai 14. heinäkuuta 2009

sateinen vastaanotto

Perille on päästy! Soulin voimakas sadekausi yllätti matkailijat jo heti alkuun ja vettä on satanut vaakatasossa koko päivän niin, ettei sateenvarjonkaan kanssa pysy kuivana edes muutaman metrin matkalla. Onneksi lämpötilat ovat ihan toista luokkaa kuin kotimaassa sadekelillä.

Olo on vieläkin vähän sekaisin lentomatkan jäljiltä ja rytmi sekaisin kuuden tunnin (+) aikaeron takia. Ensimmäinen kosketus korealaiseen keittiöön on koettu ja ainakin tällä kertaa valitut ateriat (lähestulkoon) näyttivät kuvien mukaisilta toteutuksilta. Tilattujen annoksien lisäksi eteen kannettiin kolmen ruokalajin alkupalat, joista erityisesti ylimmäisen lautasen herkut (sieniksi ne yhteistuumin todettiin) maistuivat. Siunatun tilan mukanaan tuomat haasteet eivät valitettavasti mahdollista suurempiin korealaisen ruokakulttuurin eksperimentteihin.Miehen kaupunkiaktiviteetteja suunnitteleva matkatoimisto miettii nyt kuumeisesti huomiselle ohjelmaa, sillä sääennusteet lupaavat edelleen pilvistä ja sadetta. Onneksi kaupungissa riittää paljon nähtävää ja koettavaa, vaikka sää olisikin kehno.

2 kommenttia:

  1. Hei! Ihania matkajuttuja, näitä on kiva lukea! Ja onnea siunatun tilan johdosta. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Mirka! Reissu oli oikein onnistunut, vaikka säät olivatkin aika vaihtelevat. Nyt lomailu jatkuu vielä muutaman viikon koto-Suomessa.

    Mukavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista