torstai 14. toukokuuta 2009

aniliini 1 vee!


Aniliinista tuli osa blogosfääriä tasan vuosi sitten. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua jos jonkinmoista, eikä raportointiinnostus Aniliinin maailmasta ole hiipunut, vaikka edelliskuukausien postaustahti ei ole enää ihan sama kuin alkuhuumassa.

Kävijätilastot kertovat, että jokunen Aniliinia jopa seuraakin! Joukossa niin tuttuja kuin tuntemattomia, ja tuntemattomatkin tuntuvat jo kovin tutuilta. Aiheet vaihtelevat matkaraporteista kukkienhoitoon ja ihan kaikkeen siltä väliltä - kirjoitukset syntyvät aiheista, jotka Aniliinia kiinnostavat.

Kertokaahan, mitä pidätte Aniliinista? Mitkä jutut kiinnostaa, mitkä ei? Mistä aiheista voisi kirjoittaa enemmän, entä vähemmän? Sana on vapaa, ilmiantakaahan rohkeasti itsenne!

Kuva:
www.morimoto.co.uk

7 kommenttia:

 1. Paljon onnea 1-vee Aniliinille!Kaikkee vaan lisää, ainaski sisustusta, ja ne ala-asteen ainevihon tarinat on ihan parhaita!
  t.fanittaja Valhojalta :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Anilini, paljon onnea vaan!

  Lisää matkajuttuja, omia ottamiasi kauniita sisustuskuvia ja tekstipitoisia postauksia. Vähemmän ala-asteen ainevihkoa. Vaikka onhan se omalla tavallaan toki sympaattinen. ;)

  Haleja!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Pääsit feed-listalleni sisustusjuttujen vuoksi, niitä mielellään...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut synttäreiden johdosta :) Tätä on mukava lukea, oli aihe mikä tahansa. Monipuolisuus on parasta.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut myös Aniliinin mieheltä, joka toivoisi blogiin lisää reportaaseja teknisistä vempaimista, autoista ja muista ihanista asioista. :)

  VastaaPoista
 6. Aniliini lämpimästi kiittää onnitteluista! Jatketaan siis samoilla linjoilla, pyritään lisäämään sisältöä kirjoituksiin ja mietitään vielä tuota teknisten vempainten osuutta...

  VastaaPoista
 7. Onnea synttärisankarille! Ja kiitos rattoisasta ajanvietosta blogisi parissa. Olen tykännyt kaikista jutuista, blogisi on mielestäni sellainen tyylikäs ja sydämellinen sekametelisoppa söpöillä ala-aste-aineilla ryyditettynä, sellaisenaan mukavaa luettavaa. :c)

  VastaaPoista