maanantai 6. huhtikuuta 2009

matkustan ympäri maailmaa


Parivaljakko Rantalan & Milonoffin tähdittämä Madventuresin kolmannen tuotantokauden jaksot pääsivät vauhtiin eilen illalla Subilla. Madventures on matkailuohjelma, jossa esitellään erilaisia kulttuureita ja ilmiöitä keskittyen ns. reppumatkailuun massaturistikohteiden asemasta.

Kolmas tuotantokausi vie Rantalan & Milonoffin yhä kauemmas perinteisistä turistikohteista sekä toimintakieleksi on vaihtunut englanti, sillä ohjelmaa aletaan esittää heinäkuussa Yhdysvalloissa sekä Isossa-Britanniassa. Aiemmissa tuotantokausissa puhuttu kotimaan kieli on tietenkin tuonut omat plussansa, mutta kyllähän tuo Lontoon kieli näköjään pojilta ihan mukavasti kuitenkin taittui.Luvassa siis seikkailuja tuttuun tyyliin mm. entisen Neuvostoliiton alueilla, Lähi-Idässä, Afrikassa, Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa.

Kuva:
www.madventures.tv

3 kommenttia:

 1. Eipä ole kahta edellistä kautta tultu katsottua kuin pari jaksoa, mutta tätä kylläkin on seurattu. Mistäköhän se johtuu? Ehkäpä lähetysajasta, mene ja tiedä... Onneksi mieheni pystyy seuraamaan tätä kautta kun puhuvat englantia. Meidän kahden reppureissaajan sydäntä lämmittää toisten mielenkiintoinen tohellus, tulee aina hirmuinen matkakuume.

  VastaaPoista
 2. Ohjelman herkullisinta antia ovat mielestäni ehdottomasti erikoiset ja mielenkiintoiset matkakohteet, joihin ei "tavallinen" reppureissaaja ikinä matkoillaan tule pääsemään. Tai edes koskaan tahtoisikaan päästä, mutta paikka on kuitenkin kiinnostava. Kuten esimerkiksi tuo eilisen matka radioaktiiviselle vyöhykkeelle..

  Ja entä nuo paikalliset herkut sitten :)

  VastaaPoista
 3. Minun käsittääkseni Pripjatiin pääsee turistikin. Se on siintänyt mielessä jo useamman vuoden... Pitäisipä tutustua itä-Eurooppaan hieman tarkemmin.

  VastaaPoista