maanantai 23. maaliskuuta 2009

risti(n)pisto

"Yhtä paljon kuin se on risti, se on ruksi tai plusmerkki. Se on myös roomalaisten numeroiden 10. Valitsin tietoisesti kreikkalaisen ristin, koska se on niin monimuotoinen."Ensimmäinen innostus tarttui parista seuratusta muotiblogista. Lopullisen niittin hankintapäätökselle teki Olivia-lehti, jossa ihanaisten PMMP:n leidien kaulassa kyseinen riipus roikkuu.


Ristikorun takaa löytyy suunnittelija Antti Asplund. Asplundin omaa nimeään kantavan projektin symboli ja eniten myyty tuote on kreikkalainen risti.


Asplundin mallistosta löytyy toki paljon muutakin tutustumisen arvoista. Ensimmäiset Antti Asplund -merkkiset vaatteet tulivat myyntiin Helsingissä joulukuussa 2006. Syyskuusta 2007 asti niitä on myyty myös Tukholmassa. Miten uudenlaisen ja erilaisen merkityksen koko vaatetus saakaan tavanomaisella ja yksinkertaisella korulla? Taidanpa vierailla Iso-Roban päässä toisekin.

Kuvat:
www.anttiasplund.com

3 kommenttia:

 1. Minä olen jotenkin tässä viime vuosina unohtanut kokonaan korut. Ne tosiaan muuttavat koko asun ilmeen hyvin helposti. Pitääkin oikein opetella taas käyttämään koruja ja muita asusteita päivän piristyksenä. Blogissasi on kivoja kuvia, meni tovi kun selailin taaksepäin mukavia juttuja!

  VastaaPoista
 2. Ristiinpistosta tuli mieleen, että missä viipyy mun virkkausohje ;)

  -Liina

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun muistutit! Virkkausohje löytyy nyt postilaatikosta :)

  VastaaPoista