maanantai 30. maaliskuuta 2009

ilmaista striimiä


Spotify on ruotsalaisten kehittämä, iTunesia muistuttava ohjelma, jossa kappaleita kuunnellaan reaaliaikaisesti suoraan verkosta. Spotify’stä löytyy valtava valikoima ilmaiseksi kuunneltavaa musiikkia, niin 1920 luvun jazzista Lily Allenin uusimpaan. Musiikkia ei siis tarvitse ladata koneelle, vaan kuuntelet lempimusiikkiasi Spotify’n kautta.

Spotify’stä löytyy miljoonia kappaleita ja uusia ladataan palveluun koko ajan lisää. Suomessa Spotify’ta on voinut käyttää viime vuoden loppupuolelta asti ja nyt se on levinnyt myös muuhun osaan Eurooppaa. Beta-vaiheen Spotify’ssä musiikin kuunteluun tarvitaan kutsu tai siitä pitää maksaa. Ilmaisessa versiossa on äänimainoksia kappaleiden välissä, maksullisesta Spotify’stä saa pulittaa 9,90 €/kk ilman mainoksia. Nopeasti hakupalvelulla hakemalla tiedon valtaväylä tarjoaa kuitenkin sivustoja, joista kutsuja saa tilattua ilmaiseksi.

Spotify muuten toimii ja ruotsipoika osaa! Ohjelma toimii älyttömän nopeasti ja valikoima on saatavilla kaikkialla (missä toimii netti). Huikean helppoa!

Kuva:
www.spotify.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti