maanantai 16. helmikuuta 2009

whassup!?

Lähtökohtaisesti voisi tietenkin olettaa, että Steve Carellin tähdittämät elokuvat ovat hauskoja. Näyttelijä ja koomikko Steven John Carell on näytellyt mm. vuodesta 2005 lähtien pääosaa hulvattomassa televisiosarjassa nimeltä Konttori.


The 40 Year Old Virgin (2005) oli hävyttömän hauska. 40-vuotias Andy Stitzer on tehnyt elämässään yhtä sun toista. Hänellä on mukava työ kodinkoneliikkeessä, kodikas asunto sekä upea kokoelma toimintafiguureja ja sarjakuvia. On vain yksi elämänalue, jolla hän ei vielä ole oikein kunnostautunut.

Kohtaus, jossa Andyn rintakarvat ajellaan pois, ansaitsee erikoismaininnan, sillä se on kuvattu tositilanteessa ja yhdellä otoksella.


Get Smart -elokuvassa (2008) otetaan hauskuudessa takapakkia. Carell esittää suosittua Maxwell Smartia, Agentti 86:sta. Smart työskentelee CONTROL-nimisessä vakoojavirastossa ja haaveilee jonakin päivänä pääsevänsä aidon agentin hommiin. Smartin unelma käykin toteen ja hän saa parikseen kokeneemman agentti 99:n (Anne Hathaway).


Kaikkein ankein Carell-kokemus tapahtui vähän aikaa sitten lentomatkalla, jolloin yöllä huomasin seuraavani mieluummin Carellin näyttelemää draamaa kuin olisin käyttänyt ajan järkevämmin esimerkiksi nukkumiseen.

Kyse oli Dan in Real Life -nimisestä (2007) elokuvasta, jossa vaimonsa kuoleman jälkeen yksinomaan suositulle kolumnipalstalleen ja kolmelle tyttärelleen elänyt Dan Burns (Carell) ihastuu sukunsa jokavuotiselle lomalle saapuessaan ensisilmäyksellä Marieen (Juliette Binoche) tietämättään tämän olevan veljensä Mitchin (Dane Cook) uusi tyttöystävä. Siinä se elokuvan juoni kutakuinkin sitten olikin.Eli sovitaan tosiaan jatkossa niin, että keskitytään ainoastaan komediapuoleen eikä lähdetä ollenkaan edes kokeilemaan "romanttista komediaa", vai mitä Steve?

Kuvat:
www.posterwire.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti