keskiviikko 18. helmikuuta 2009

fruugo

Fruugo on sähköisiä kauppapaikkoja kokoava verkkopalvelu, jonka kautta kuluttajat voivat etsiä ja ostaa tuotteita kaikkialta Euroopasta. Kaupankäynnin kohteina ovat fyysiset tuotteet kuten vaatteet, kengät, korut, laukut, elektroniikka sekä kirjat, levyt ja pelit.

Median kiinnostus yhtiötä kohtaan on ollut suurta mm. Fruugon hallituksessa istuvien nimekkäiden liikemiesten ansiosta. Parrasvaloissa paistatellut start-up-vaiheen kauppapalvelu on nyt avautunut suljettuun betaan.


Verkkokauppoja löytyy Euroopasta tuhansia, mutta Fruugon kaltaiset toimijat puuttuvat. Fruugon kautta eurooppalaiset verkkokaupat voivat tarjota tuotteitaan myyntiin koko mantereella. Vastaavasti eurooppalaiset kuluttajat voivat omalla kielellään ostaa kaikkien palveluun liittyneiden kauppiaiden tuotteita.

Yhtiö lupaa paikallisesti toimiville verkkokauppiaille mahdollisuutta myydä kaikkialle Eurooppaan ilman uusia kaupankäyntijärjestelmiä, logistiikkahaasteita tai turvallisuushuolia. Taantuma ei ole siis saanut internet-alan kasvuyrityksiä painamaan paniikkinappulaa. Yhtiön menestys riippuu siitä, kuinka moni kauppias haluaa siihen integroitua.

Kuva:
www.fruugo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti