torstai 12. helmikuuta 2009

ensimmäinen nainen

Michelle LaVaughn Robinson Obama on Yhdysvaltain 44. presidentin, Barack Obaman vaimo. Pressan vaimoa on luonnehdittu moderniksi äidiksi ja uranaiseksi, joka nauttii kauniista vaatteista. Tyyli-ikonina hän on keskiluokkaisten, työssäkäyvien naisten samaistumiskohde.

Nyt muotilehti Vogue on paljastanut, että maaliskuun numeron kannessa poseeraa presidentin vaimo. Voguen mukaan kansikuva on legendaarisen julkkiskuvaajan Annie Leibowitzin käsialaa.


Miehensä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlallisuuksiin First Lady valitsi kultakeltaisen asun, jota The Boston Globe piti vahvana kannanottona. Lehti vertasi Obaman valintaa Jaqueline Kennedyn vaaleanroosaan asuun John F. Kennedyn valatilaisuudessa.

Yhdysvaltain ensimmäiset naiset ovat kautta aikojen näyttäneet suuntaa muodin saralla ja muovanneet trendejä. Aika näyttää, miten valkoisen talon uusin tyyli-ikoni pärjää yllättävillä muotivalinnoillaan.

Kuva:
www.vogue.com

3 kommenttia:

 1. tyyli-ikoni vai tyyli-koni? ;c)

  VastaaPoista
 2. Itsekin luin tämän uutisen jostain lehdestä. First lady on kyllä saanut todella paljon julkisuutta nimenoman pukeutumisensa takia. Jollain amerikkalaisella uutissivustolla oli jo taannoin kysely pitäisikö rouvan pukeutumisesta uutisoida vähemmän...

  VastaaPoista
 3. Uups. Typo korjattu :)

  Mielenkiinto Michelle Obaman pukeutumista kohtaan on kyllä ollut huomionarvoista, mutta oli First Lady tai ei, vaatevalinnoissa ei minun mielestäni mitään niin erikoista ole. Vai onko?

  VastaaPoista