sunnuntai 8. helmikuuta 2009

balladeja ja paellaaRisulinnan herkullinen postaus innoitti kokeilemaan köyhiä ritareita pitkästä aikaa, ja kuulkaas, kylläpä oli herkkua!

Lauantai-illan kruunasi herkkä ja tunteikas konsertti Korjaamolla. Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintynyt norjalaislaulajatar Maria Mena nähtiin akustisella kokoonpanolla kitaristin, basistin ja kosketinsoittajan kanssa. Kurkkaa myös Aniliinin aiempi postaus Maria Menasta!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia olet ottanut, erityisesti tuo jälkkärikuva sai ihan veden kielelle. Nam.

  VastaaPoista
 2. Maria Mena on mielenkiintoinen tapaus. Tutustuin hänen musiikkiinsa hiljattain, ja mielestäni siitä paistaa vahva teini-angsti-syömishäiriöinen-syytän vanhempiani-kirjoitan päiväkirjaa-olen vihainen-kukaan ei ymmärrä -fiilis. Itselläni tuosta ajasta on niin pitkä aika, ettei se itse asiassa häiritse, tajusin sen juuri. Ja Maria Menan ääni on ihanan kristallinkirkas ja mutkaton.

  Mitä itse pidät laulajattaresta? Entä oliko konsertti onnistunut?

  VastaaPoista
 3. Maria Menan kappaleet kertovat laulajattaren _koko_ tähänastisen elämäntarinan, johon kuuluvat juuri nuo mainitsemasi teini-angsti-syytän-vanhempiani -kuviot. Sanoitukset ovat kovin henkilökohtaisia ja laulajatar kertoo elämänsä iloista ja suruista niiden kautta ehkä liian avoimesti.

  Mutta tyttö tosiaan osaa laulaa! Akustinen versio oli erilainen ja konsertissa oli ihanan lämmin ja leppoisa tunnelma.

  VastaaPoista
 4. Hei Hyvä jos maistui koska kuvan puolesta ainakin näyttää niin hyvältä nuo sinun köyhät ritarit :)

  VastaaPoista