keskiviikko 28. tammikuuta 2009

yleisön pyynnöstä ; )

Elettiin 1990-luvun alkupuolta. Oli farkkuhaalarit, iskältä lainattu ruudullinen flanellipaita, minireppu ja hiusdonitsi. Ja tietenkin pystyyn nostettu etutukka, pystäri.


Ensin sitä kutsuttiin nimellä LA Beat. Moista ei oltu aikaisemmin Suomen telkkarissa nähtykään. Beverly Hills 90210 toi kuvaputkitelkkareihin Brandonin, Brendan, Donnan, Dylanin, Kellyn, Steven, Andrean ja Davidin. Aiettä.


Nelosella torstaina 12. helmikuuta alkava 90210 on "entistä vauhdikkaampi ja tyylikkäämpi", se uudempi versio 90-luvun suosikkisarjasta. Jälleen tunteet kuohuvat high school meiningillä.


Me ysärillä, ainoan ja oikean Beverly Hillsin aikaan nuoruutemme kulta-aikoja elänneiden mielestä uudelleen lämmitetty klassikko saattaa kuulostaa vitsiltä. Mutta kyllä Aniliini aikoo sarjan ensimmäisen osan katsoa. Tottakai.

Ja Dylan oli ihquin.

Kuvat:
www.beverlyhills90210blog.com

2 kommenttia:

  1. Joo, niin minäkin! Satuin näkemään alkuperäisen sarjan tunnarin ja voi että, miten vanhanaikaista väkeä! Ja miten cooleja olivat silloin aikanaan!

    VastaaPoista
  2. Aiettä niitä aikoja!

    Sitten myöhemmin tuli Merlose Place, jota muuten sekin tekee paluun lähikuukausina. Mikäköhän ysärisarja saa jatkoa seuraavaksi? Dallas? :)

    VastaaPoista