keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Seitsemän asiaa...

...joita et ehkä Aniliinista tiennyt.

1) Aniliini toimitti 13-vuotiaana käsittämättömän laadukasta lehteä nimeltä The Best, jonka ainoana lukijana toimi Aniliinin isosiskon poikaystävä(parka). Lehdessä käsiteltiin ajankohtaisia aiheita; haastavia tehtäviä ja kilpailuja unohtamatta. Itse Turnerin Tina toimi lehden suojelijana.

2) Aniliini työskentelee tällä hetkellä kansainvälisessä monialayrityksessä, joka työllistää maailmanlaajuisesti jopa yli 400 000 työntekijää.


3) Aniliini muuttuu nälkäisenä ja väsyneenä lähes toimintakyvyttömäksi hirviöksi. Nämä erikoisominaisuudet Aniliinin lähipiiri onneksi tietää ja muistaa pitää huolta Aniliinin ruoka-aikatauluista, energiatasosta ja nukkumaanmenoajoista.

4) Aniliinin viihdytti itseään nuorempana päälläseisontakilpailuilla, joissa usein kilpaili mukana Aniliinin all-time favourite, Matti Nykänen.


5) Aniliini on äärimmäisen surkea matematiikassa ja ylioppilaskirjoitusten lyhyen matikan koe meni turkinpippureita ja muuta evästarjontaa mutustellessa. Se näkyi myös kokeen arvosanassa.

6) Aniliinia eivät yllätykset kiehdo. Kirjoista Aniliini lukee ensin viimeiset sivut. Aniliini tietää myös, kuka voittaa Survivor Chinan.


7) Aniliini tahtoo Katy Perryn uusimman "One Of The Boys" -levyn mahdollisimman pian.

Noin.

Nakkaan haasteen eteenpäin ja toivoisin lukevani Mallasta, Elinasta, Annasta, Risulinnasta ja Mirkasta asioita, joita suurenmoisten bloggaajien hienoista blogikirjoituksista ei ehkä vielä ole selvinnyt. Mikäli näin haluavat.


Kuvat:
www.etsy.com [stilettoheights]

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. :c) Numero kolme tuntuu tutulta. Joskus tuntuu, että heittäydyn jopa lapsellisen känkkäränkäksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Tartuinkin siihen saman tien. Hei voitko kuvitella että myös minulla olisi voinut olla samanlainen 1-kohta kuin sinulla (tosin minulla ilman T.Turneria ;) ! Ja muistin sen vasta kun kirjoitit tuon omasi. Oma lehteni käsitteli hevosia, ja sisälsi interaktiivisia mielipidesivuja, Q&A-palstan ja sarjakuvia! Sillä oli ihan tilaajahintakin. (tämä lehti siis hevoshullun ystäväni kanssa..itse en ole heppaihmisiä)

  VastaaPoista
 3. Aika monta uutta asiaa! Itsekin muuten toimitin alakouluikäisenä lehteä, jolla ei tainnut isän ja äitin lisäksi olla muita lukijoita...

  VastaaPoista
 4. Ou jees, kiitos haasteesta! Sainkin tämän jo aikaisemmin toiselta blogaajalta, en ole vain vielä ehtinyt tehdä sitä. Palaan asiaan! :)

  VastaaPoista