perjantai 2. tammikuuta 2009

Lomalukemista - osa I


Loman ensimmäinen rantakirja luettu, kahdessa päivässä. Ensimmäisen lomakirjallisuuskatsauksen aloittaa Lauren Weisbergerin "Chasing Harry Winston" (suom. Haluan Harry Winstonin), joka on Weisbergerin kolmas ja uusin romaani. Kirjailijatar tunnetaan aiemmin ilmestyneistä romaaneistaan "The Devil Wears Prada (2003)" ja "Everyone Worth Knowing (2005)", jotka molemmat ovat olleet myyntimenestyksiä kaikkialla maailmassa.

Kirja kertoo kolmesta manhattanilla asuvasta naisesta ja parhaista kavereista, jotka yhdessätuumin päättävät siirtyä elämässään uudelle, paremmalle asteelle. Kolmekymppinen Adriana on viettänyt railakasta sinkkuelämää jo tarpeeksi kauan ja tavoittelee nyt Harry Winstonin liikkeestä ostettua sormusta nimettömäänsä. Emmy puolestaan tahtoo unohtaa kipakan eron kihlatustaan ja iskeä upean miehen jokaiselta mantereelta. Leigh'n täydellinen työ, täydellinen poikaystävä ja täydellinen elämää saa naisen ahdistumaan. Naiset haluavat muuttaa elämänsä suunnan, mutta pitävätkö yhdessä tehdyt lupaukset?

Mutkatonta ja hauskaa chick lit -luettavaa, mutta juoni ei nouse kiinnostavuuden puitteissa alkuinnostusta korkeammalle tasolle ja lukunautinto jää vähän pliisuksi. Weisbergerin aiempien romaanien perusteella olisin toivonut uutukaiselta ehkä vähän enemmän potkua. Toimii totisesti kuitenkin lomalukemisena.

Kuva:
www.laurenweisberger.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti