lauantai 13. joulukuuta 2008

Pikku hassuttelua

Eräänä iltana äiti ja isa olivat menneet vieraisille. Olin aivan yksin olohuoneessa ja luin. Tuolin vieressä oli radio. Aioin juuri avata sen, kun ovikello soi. Äiti oli sanonut: "Ulla älä avaa ovea, vaikka ovikello soi. Siellä voi olla pahoja ihmisiä." Epäröin vähän, sitten huusin "kuka siellä".


Se olikin vain minun paras ystävättäreni Liisa. Nyt minun ei enää tärvinny olla yksin. "Mitä tekisimme," kysyin liisalta. "Leikitään teatteria," sanoi hän. Rupesimme hassuttelemaan.


Löysin vaatekomerosta kauniin puvun ja korkeakantaisetkengät. Liisa puki ylleen isäni puvun. Sitten menimme keittiöön, keitimme kahvia ja istuimme juhlallisesti pöytään. Liisa oli muka minun hieno kavaljeerini. Kuuntelimme radiota ja katselimme valokuvia, jota olivat minun viime kesäiseltä leiriltäni.


Parin tunnin kuluttua meiltä rupesi väsyttämään. Lopetimme leikin ja Liisa lähti kotiinsa. "Kiitoksia paljon ja näkemiin," sanoi hän lähtiessään.

Aniliinin mies 10v

Kuvat:
www.agentbauer.com [Julia Hetta]

3 kommenttia:

  1. Mistä muustakaan voisi kirjoittaa kuin tyttöjen vaate/kentä-hihittelystä, jos aineen otsikoksi on määrätty "Pikku hassuttelua"? Ei muuta kommentoitavaa tähän asiaan. Piste.

    VastaaPoista