maanantai 22. joulukuuta 2008

The Big Bang Theory

Vaikka Aniliinia viihdyttävien telkkariohjelmien raportointiosio on viime kuukausina viettänyt epäilyttävää hiljaiseloa, ei se tietenkään tarkoita, etteikö Aniliini telkkaria seuraisi. Ehei. Silloin kun Aniliini ei koodaa töissä, katsoo hän televisiota tai tekee muita aniliinimaisia asioita. Mutta aloitetaan.


Olipa kerran kaksi toivottoman nynnyä ja nörttiä tiedemiestä nimeltä Leonard ja Sheldon. Heidän scifimaailmansa menee kutakuinkin sekaisin kun naapuriin muuttaa blondikaunokainen, Penny.


Leonard ja Sheldon pelaavat ystäviensä Koothrappalin ja Wolowitzin kanssa Haloa, katsovat Avaruusasema Alfaa ja keskustelevat kvanttimekaniikasta mieluummin kuin lähtevät naisväen kanssa treffeille. Poikain peruselämän pakkaa sekoittaa tuo naapurissa asustava blondi + Leonardin Pennyä kohtaan hyrräävät hormonit.

"Rillit huurussa" on perussitcom-kaavalla varustettu taustanauruine ja kehnoine lavasteineen, mutta varsin nokkelaa ja naurattavaa viihdettä. Sujuvia nörttivitsejä, joille nörttikin nauraa. Subilla, maanantaisin klo 20:00.Kuva:
www.cbs.com/primetime/big_bang_theory

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti