perjantai 14. marraskuuta 2008

Ilmapallo

Olipa kerran kettuperhe johon kuului Äiti, Isä, tyttö ja poika. Eräänä iltana Äiti ja Isä lähtivät kylään ja viisas ja vanha pöllö kutsuttiin lapsenvahdiksi.


Pöllön oli määrä panna lapset nukkumaan klo 8. Kello tuli 8, mutta lapset eivät haluneet nukkumaan ja niinpä Pöllö-Vaari lupasi sadun ilmapallosta. Satu oli tällainen:


Olipa kerran poika, joka tahtoi olla ilmapallo. Hän toivoi sitä joka iltarukouksessaan ja eräänä aamuna hän oli ilmapallo, ihan oikea kaasupallo. Äiti tuli avaamaan ikkunaa, mutta ilmavirta nykäisi ilmapallon ulos ja se lähti leijumaan ylös päin.


Ilmapallo näki kirkonkellotapulin. Siellä oli nunna, joka kiillotti kelloja. Ilmapallopoika ei nähnyt enää kotiaan missään, mutta siitä se vähät välitti. Ny se näki edessään lentokoneen ja huusi: "Apua", mutta huomasi, että se oli vain radio-ohjattavalentokone, jota ei tarvinnut pelätä.


Enää se ei nähnyt kellotapuliakaan. Se oli jo stratosfäärissä. Pallopoika kuuli jyrähdyksen joka tuli aina vain lähemmäksi. Se katsoi alas ja näki raketin. Samalla pallo poksahti puhki ja poika oli taas sängyssä. Sen pituinen se.

Pöllö huomasi, että lapset nukkuivat ja se lähtikotiin.

Aniliinin mies 10v

Kuvat:
www.jessgonacha.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti