perjantai 7. marraskuuta 2008

Blögiä*

Nyt se alkaa, nimittäin blögin* kittaaminen. Joka joulu markkinoille tulee uusia merkkejä, uusia makuja. Uteliaana ihmisenä Aniliini kokeilee uusia blögi*makuja ja tässä tulee tämän joulun blögi*suosikki.


Ja kerrankin blögi*pullo, jota kehtaa pitää jopa esillä. Lignell & Piispasen punaviinipohjaisen vuosikertablögin*, Loimun fiinin pullon on suunnitellut Jaani Vaahtera.

Tämän blögin* mausta löytyy vadelman ja neilikan aromeja. Parhaimmillaan se toimii kuumaksi lämmitettynä, ilman roskia. Käy hakemassa omasi systeemistä, ennen kuin loppuvat.

*Otsikossa tahi tekstissä ei ole kirjoitusvirhettä. Kutakuinkin juuri puhumaan oppinut kummipoikani lanseerasi blögi-sanan vuosia sitten ja on ensi-esittelynsä jälkeen jäänyt yleiseen käyttöön. Kummipoika©

Kuva: www.lignellpiispanen.fi

6 kommenttia:

 1. Tuota tarttee saada. Meillä on tän vuoden suosikkiglögi reteesti Valion vaalea glögi. Se on turvallisesti koko perheen juoma. Tenavat juo sitä ihan intona.  - saana

  VastaaPoista
 2. Ihailin tuota pulloa Alkossa. Pitääpä maistaa! Absolut Vodkalla on muuten joku bilehilehirvitys tänä jouluna, punainen paljettipullo.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kuulla, että blögikausi on virallisesti avattu muuallakin! Tuo vaalea glögi on myös meidän talouden favoriitti. Tai itseasiassa niitä suosikkeja on kyllä monta...

  Näitä uusia tulokkaita on aina mielenkiintoista kokeilla! Ehkä jopa tuota bilehilehirvitystä :)

  VastaaPoista
 4. Tuli kauhea glögihimo! En ole vielä avannut kautta, se pitääkin tehdä ensi tilassa. Ja todellakin, upea pullo!

  VastaaPoista
 5. Sen verran pitää vielä varoittaa, että blögi on melko tujakkaa :) Pienikin annos herkutteluun riittää!

  VastaaPoista
 6. aah. ompa KAUNIS :) Kyllä vaan, kehtaa pitää esillä. Ja täällä jo mainittu (anonyymi) Valion vaalea glögi on noin maun puolesta i-ha-naa :) nyt se alkaa, glogien maistelu nimittäin..

  VastaaPoista